2777
2789

بهتره بگی کیا نمیشناسن ماشاله بسکه زیاده فک کنم همه چند نفری سراغ دارن 

البته به اشنا داشتن و چند مورد دیگ هم بستگی داره که مهمترینش رو گفتم

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم تو ایران با شرایط الان برای رشته هایی مهندسی سرمایه خیلی مهمه داشته باشن اوضاع کارشون خیلی خوبه نداشته باشن شاید مجبور باش با حقوق های پایین کار کنن

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

الان هرررر رشته ای بره بیکاره

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
اولا باید ببینه بعدها میخواد چجور کاری داشته باشه...بعدم درسخون هست یا نه ...یا الکی میخواد مهندس بش ...

ریاضیش خیلی خوب نیست . بین مکانیک و حسابداری مونده . به نطرت یکی که تو حسابداری خوب تلاش کنه از یه مهندس معمولی درامدش بیشتره؟

رشتش چیه

مهندسی نی علوم سیاسی خونده 

بخدا زبان فرانسه انگلیسی و کوردی سورانی بلده 

دکترا قبول شد نرفت

غریق نجات 

دوره امداد گذرونده 

اما الان ی کارگر هم نیست 😭😭😭😭

بخدا دیگ آرزوی مرگ میکنم 

ho
مهندس مکانیک هم میشناسی؟

آره پسر همسایمون نمره الف دانشگاه شیراز بود هم لیسانس هم ارشد الان ۵ ساله فارغ التحصیل شده هنوز کار نداره طفلک

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️