ریاضیش خیلی خوب نیست . بین مکانیک و حسابداری مونده . به نطرت یکی که تو حسابداری خوب تلاش کنه از یه م ...
حسابداری هم رشته ی خوبیه به شرط اینکه همه ی روش های جدید حسابرسی رو بلد باشه حسابدار داریم برای مثال ماهیبیس میلیون درآمد داره ازونطرفم حسابدار داریم ماهی دو میلیون بستگی به تواناییاشون داره.اگه تواناییش بالا باشه خیلی کار گیرش میاد با حسابداری
رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ریاضیش خیلی خوب نیست . بین مکانیک و حسابداری مونده . به نطرت یکی که تو حسابداری خوب تلاش کنه از یه م ...
...اولا حسابداری اصلااا ریاضیاتی نیست ..دروسش کاملا فرمولی هست و حتی بیشتر حفظی و فهمیدنی واسه همینم تو ایران جز رشته های انسانی بیشتر هست ...ما الان حسابرس داریم که مهر داره حقوقش خیلی بالاست ...حسابدارم داریم با 1 تومن کار میکنه ..در حال حاضر مکانیک خوندن مخصوصا تو یه دانشگاه معمولی خیلی بی نتیجه هست ...حسابداری بهتره ....