2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار هست اما زیر دو تمن بهشون میدن 

اگه پارتی نداره 

و با دو تمنم نمیشه زندگی کرد باید زن کارمند بگیره !!!!

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

من داییم رشته اش برق بوده فارغ التحصیل شریف بوده  الان جای خوبی استخدامه خونه ماشین درامد عالی ولی به جز ایشون تماااام مهندسی های فامیل چه پسر چه دختر اوضاع خوبی ندارن   فک کنم اگه نمیخوندن   به نفعشون بود   مهندسی تو ایران  به مفت نمیرزه

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

بیکار نمیشناسم ولی بعد این رکودهای اقتصادی و تحریم و مسایل دیدم که حقوق بعضیاشون اومد پایین،ولی بازم با تمام این مسایل مهندس ها اگر سرمایه برای کار داشته باشن از اکثر مشاغل درامدهاشون بهتره

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

اولا باید ببینه بعدها میخواد چجور کاری داشته باشه...بعدم درسخون هست یا نه ...یا الکی میخواد مهندس بشه ...ادمی که تخصص و مهارت داشته باشه قطعا بیکار نمیمونه حالا اگر فک میکنه با لیسانس کار هست صرفا خیر بدردش نمیخوره ...بعدم کدوم شهر هستید و چه گرایشی هم مهمه