2777
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 95 پست
گرید چنده؟ همسر من گرید ۳ داره،فقط دارو تقویتی خورد،دو ماهه نی نی اومد تو دلم 👍🏼😍

گرید چطور مشخص میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام شوهر من واریکوسل کرید سه چپ داره.زالو درنانیم اره انجام داد.حجامتم کرد.

اندازش چند بود؟خدا رو شکر ک متیجه گرفتین.چند دوره انجام دادن؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
با سونو گرافی از بیضه

خب برا شوهر منم گرید ننوشته فقط نوشته واریکوسل سمت چپ اندازه 2.5

اندازش چند بود؟خدا رو شکر ک متیجه گرفتین.چند دوره انجام دادن؟

اول اینکه امضات خیلی خوبه حاتما همیتطور که خواستیی میشه انشالله.پناه برخدا بزودی زودددد

الان یه لحظه بزار جواب یونوشو بفرستم برات.زالو همش یه باز حجامتم چند بار یکی پشت یکی کمز یکی زیرشکم.کلی عرقیات و داروگساهی .اما زود ول کرد بیخیالش شد و ذفتسم سذاغ متخصص نازایی

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

زالو درمانی بهد دوسه ماه نشون میده.خودشو چدن خونو رقیق میکنه.یرای همسرم رو تعداد اسپرم هیچ تاثیری نداشت.نه دارو شیمیایی نه عرقیات نه زالو

زالو درمانی بهد دوسه ماه نشون میده.خودشو چدن خونو رقیق میکنه.یرای همسرم رو تعداد اسپرم هیچ تاثیری ند ...

پس چی براتون تاثیر داشت؟

زالو درمانی بهد دوسه ماه نشون میده.خودشو چدن خونو رقیق میکنه.یرای همسرم رو تعداد اسپرم هیچ تاثیری ند ...

من شوهرم یبار بیس روز پیش یبارم 10 روز پیش انجام داد دیروزم سونو داد ک خیلی تغییری نکرده بود.یعنی زود سونو داده؟

من شوهرم یبار بیس روز پیش یبارم 10 روز پیش انجام داد دیروزم سونو داد ک خیلی تغییری نکرده بود.یعنی زو ...

ارههههه خیلس زوده.ببین دارو یخوره یا زالو هرچیزی وقتی انجام بشه لاید لااقل دوماه بیشتر بعدش بذن واس ارمایش ایپرم.چون اسپرم الان مال دوماه پیشه.

ارههههه خیلس زوده.ببین دارو یخوره یا زالو هرچیزی وقتی انجام بشه لاید لااقل دوماه بیشتر بعدش بذن واس ...

عه خدا رو شکر من فک کردم دیگه کلا بی تاثیر بوده.شما با همون درمانا نتیجه گرفتین؟

سلام لبخند خانوم خدا روشکر که نتیجه گرفتید بسلامتی .تغذیه مثلا غذا چه چیزهایی بیشتر برای همسرتون درست میکردید و در زالو درمانی چند روره رفتن قرص هم مصرف میکردن اگه اره ممنون میشم اسمشو بگید.

شوهرمنم واریکوسل داشت الان ۸ماهه عمل کرده ولی دوباره برگشته حس میکنه.‌‌‌...دیروز هم آزمایش اسپ ...

انشالله ک نتیجش خوبه عزیزم.خودشون متوجه واریکوسل میشن؟چجوریه شکل واریکوسل؟