2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 67 پست

سلام عزیزان دل من دوباره امروز بی بیچک گذاشتم بنظرم که هاله داره شما چیمیگید واگر واقعا داره برم امروز ازمایش بده فهمیده میشه ینی بتا پایین نیس

خدا اگر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید دری دیگری امید به خدای مهربان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه گلم برو آز بده موعدت گذشته؟ علایم داری؟ 

قربونت عزیز دعاکن ازمایشمم مثبت بشه. ۳ روز مونده به موعدم.

اما علائمم از جمله کمردرد میگیره وول میکنه زیر دل همینطور اما علائمی که تا بحال قبل پریودم نداشتم درد سینه از زمان تخک گذاری تا امروز که ۲۵ سیکلمه هنوز همراهمه. سردردم دارم.امانمیدونم دیگه امید بخدا میرم امروز ازمایش میدم

قربونت عزیز دعاکن ازمایشمم مثبت بشه. ۳ روز مونده به موعدم. اما علائمم از جمله کمردرد میگیره وول میک ...

توکل کن بخدا برات دعامیکنم گلم مطمئن باش مثبته دلیل کمرنگیش هم لقاح دیر انجام شده هس

منم درد پریودی دارم از چندروز بعد تخمکگذاری بار اوله اینجوریم توهم دعام کن 

الانم از درد و سوزش معده خوابم نمیبره 

توکل کن بخدا برات دعامیکنم گلم مطمئن باش مثبته دلیل کمرنگیش هم لقاح دیر انجام شده هس منم درد پریودی ...

اره امیدمون به خدا چشم حتما دعا میکنم برات گلم امروز میخوام برم وبه اقا بگم اقاجان هوای همه منتظره هارو داشته باش وبه ارزشون برسون. واقعا انتظار سخته

مبارک مبارک 😍برا منم اینجوری شد عزیزم وقتی خشک شد یه خط محو انداخت عکس گذاشتم دوستای سایت گفتن مثبته امیدوارم درست باشه..

منتظرتیم بهونه قشنگ زندگی منو بابایی ...خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت
مبارک مبارک 😍برا منم اینجوری شد عزیزم وقتی خشک شد یه خط محو انداخت عکس گذاشتم دوستای سایت گفتن مثبت ...

قربونت دعا کن ازمایشمم مثبت نشون بده امروز. الان باردارین شما