2777
2789
عنوان

بی بی چک

693 بازدید | 67 پست

سلام دوستای عزیزم وقتتون بخیر.سه روز به موعد پریودیم مونده و امروز صبح ساعت 7 بی بی چک و ازمایش کردم و نتیجه منفی بود اما سه ساعت بعد که رفتم دیدم ی خط کاملا واضح افتاده.کسی همچین تجربه ای داشته؟

تعداد رای : 9
نظرسنجی
بله
5
55%
خیر
4
44%
آخر همه چی خوشه اگه خوش نیست پس آخرش نیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اون ماهی که باردار بودم بعد خشک شدن مثبت میشد

ولییییی ماه هایی بوده که باردار نبودم و مثبت میشده بعد از خشک شدن

دیروز بیبی چوم همون ۵ دقیقه اول هاله انداشت ولی رفتم ازمایش منفی بود😢

کلا به بیبی چک اعتمادی نیست

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

اره منم دو روز پیش اینجوری شد، بعد یک ساعت و نیم، دیروز ک موعدم بود زدم زیر پنج مین افتاد ، هنوز آز نرفتم ،ولی دکترداروخانه گفت مثبتش رد خور نداره ،دفعه اول ک دیر افتاده چون هنوز هورمون های کم بوده 

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

مثبته

اگه قبلش سقط نداشتی مثبته شک نکن

تا زمانی هم‌که بی بی چک سریع خط نندازه آزمایش خون مثبت نمیشه

یادش بخیر

منم یه زمانی انقدرر درگیر بودم

الان ۱۲ روزه عقب زدم دیگه اصلا سمت بی بی چکم نرفتم

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
من اون ماهی که باردار بودم بعد خشک شدن مثبت میشد ولییییی ماه هایی بوده که باردار نبودم و مثبت میشده ...

چی بگم والا.برا ماهایی که منتظریم ی نشونه کوچیکم نشونه ی بارداریه😉

برا منم اینجوری شد یاردار بودم البت خطش خیلی خیلی محو بود

مال من سه ساعت بعد که رفتم قشنگ مشخص بود بعدش یکم محو تر شد

اره منم دو روز پیش اینجوری شد، بعد یک ساعت و نیم، دیروز ک موعدم بود زدم زیر پنج مین افتاد ، هنوز آز ...

ای جانم.انشاله مال هردوتامون مثبت باشه گلم .خبرشو بده