barana_74 مدیر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 164 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 67 پست سلام دوستای عزیزم وقتتون بخیر.سه روز به موعد پریودیم مونده و امروز صبح ساعت 7 بی بی چک و ازمایش کردم و نتیجه منفی بود اما سه ساعت بعد که رفتم دیدم ی خط کاملا واضح افتاده.کسی همچین تجربه ای داشته؟ تعداد رای : 9 نظرسنجی سه روز به موعدم مونده و امروزساعت 7 بی بی رو ازمایش کردم نتیجه منفی بود اما سه ساعت بعد که رفتم دیدم ی خط کاملا واضح افتاده.کسی همچین تجربه ای داشته؟ بله 5 55% خیر 4 44% آخر همه چی خوشه اگه خوش نیست پس آخرش نیست... 1397/11/17 | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موسوی۲۸۸۷ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 583 😕کجا رفتی آزمایشگاه؟ ساعت چند باید بری ازمایشگاه ابو ریحان ساعت ۶ ونیم خدا اگر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید دری دیگری امید به خدای مهربان
دختر۶۸م عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 538 ازمایشگاه ابو ریحان ساعت ۶ ونیم اهان بلدم اونجارو برو انشاءالله خوش خبری بحق فاطمه زهرا
موسوی۲۸۸۷ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 583 اهان بلدم اونجارو برو انشاءالله خوش خبری بحق فاطمه زهرا اره واقعا ان شاء ا... براهمه عزیزم امشب شب عیده ان شاء ا... حضرت زهرا عیدیمونو بده امشب خدا اگر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید دری دیگری امید به خدای مهربان
دختر۶۸م عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 538 اره واقعا ان شاء ا... براهمه عزیزم امشب شب عیده ان شاء ا... حضرت زهرا عیدیمونو بده امشب برو بگییییر دیگه وای معدم داره میسوزه
دختر۶۸م عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 538 اره واقعا ان شاء ا... براهمه عزیزم امشب شب عیده ان شاء ا... حضرت زهرا عیدیمونو بده امشب چی شدی سید بیا حال مارو هم خوب کن😊
موسوی۲۸۸۷ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 583 چی شدی سید بیا حال مارو هم خوب کن😊 سلام مثبت بود عزیزم ان شاء ا... بحق این شب عزیز همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه وعید همه نی نی توراهی داشته باشن خدا اگر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید دری دیگری امید به خدای مهربان
دختر۶۸م عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 538 سلام مثبت بود عزیزم ان شاء ا... بحق این شب عزیز همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه وعید همه نی نی توراهی د ... وااااای تبریییییییک شدیده شدید تا لود شدصفحه که جوابتو ببینم چشامو بستم و تندتند صلوات فرستادم مامان جون برای منم دعاکن اینماه مامان بشم خداروشکر خانوم فاطمه عیدیتو داد دعاکن من لیاقت داشته باشم
موسوی۲۸۸۷ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 583 وااااای تبریییییییک شدیده شدید تا لود شدصفحه که جوابتو ببینم چشامو بستم و تندتند صلوات فرستادم ... مرسی فدات بشم عزیز باور کن واسه همه دعا کردم ان شاء ا... یه روز خبر بارداری شماروهم بخونیم دعا کنید این دوران رو بسلامتی طی کنم خدا اگر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید دری دیگری امید به خدای مهربان