2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان بلدم اونجارو برو انشاءالله خوش خبری بحق فاطمه زهرا 

اره واقعا ان شاء ا... براهمه عزیزم امشب شب عیده  ان شاء ا... حضرت زهرا عیدیمونو بده امشب

خدا اگر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید دری دیگری امید به خدای مهربان
چی شدی سید بیا حال مارو هم خوب کن😊

سلام مثبت بود عزیزم ان شاء ا... بحق این شب عزیز همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه وعید همه نی نی توراهی داشته باشن

سلام مثبت بود عزیزم ان شاء ا... بحق این شب عزیز همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه وعید همه نی نی توراهی د ...

وااااای تبریییییییک شدیده شدید تا لود شدصفحه که جوابتو ببینم چشامو بستم و تندتند صلوات فرستادم 

مامان جون برای منم دعاکن اینماه مامان بشم خداروشکر خانوم فاطمه عیدیتو داد دعاکن من لیاقت داشته باشم 

وااااای تبریییییییک شدیده شدید تا لود شدصفحه که جوابتو ببینم چشامو بستم و تندتند صلوات فرستادم  ...

مرسی فدات بشم عزیز باور کن واسه همه دعا کردم ان شاء ا... یه روز خبر بارداری شماروهم بخونیم دعا کنید این دوران رو بسلامتی طی کنم