2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 83 پست
بگو فقط خانومه وسایل اشپزخونه بخره دیگه 

ن عزیزم

مبل فرش کل وسایل آشپزخونه

سرویس چوب و کلی چیزای دگ ب عهده عروسه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
ن عزیزم مبل فرش کل وسایل آشپزخونه سرویس چوب و کلی چیزای دگ ب عهده عروسه

سرویس چوب چیه من نمی فهمم 

ما از این رسمای خوب نداریم چرا فقط یخچال و تی وی با خانواده داماده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرویس چوب چیه من نمی فهمم  ما از این رسمای خوب نداریم چرا فقط یخچال و تی وی با خانواده داماده& ...

تخت دلاور میزناهارخوری کلا اینجور چیزا

شما نقدیه میگیرین؟ازداماد؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
تخت دلاور میزناهارخوری کلا اینجور چیزا شما نقدیه میگیرین؟ازداماد؟

تخت کسی چوبی نمی خره این دوره زمونه کمد دیواری داره همه خونه ها یه میز ارایشه یه میز غذا خوری اونام چوب نمی گیرن 

نقدیه چیه ؟

تخت کسی چوبی نمی خره این دوره زمونه کمد دیواری داره همه خونه ها یه میز ارایشه یه میز غذا خوری اونام ...

چرا میبرن بستگی ب سلیقه داره

ما ی رسمی داریم مثلا از طرف داماد نزدیک۱۰تومن پول نقد میگیریم همه وسایلارو خودمون میخریم یا وسایلا رو میدیم اونا بخرن نقدیه رو میبخشیم

چقدر مناسب 

😆

حالا بااین حال بازم استرس جهیزیرو دارم

ولی توکل برخدا همه چی درست میشه

والا کو شوهر اصلا کی جرعت داره زن بگیره 😂😂😂

ن بابا هنوزم شوهر هست😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز