2821
2789
عنوان

خرید جهیزیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 83 پست
ما تو خونه خودمون هم سفید داریم هم سیلور ولی واقعا نگهداشتن سفید سخته

وسایل سفیدتون زرد نشده؟ مال من بعضیهاش زرد شده😥

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
وسایل سفیدتون زرد نشده؟ مال من بعضیهاش زرد شده😥

تازن

فقط لباسشویی خیلیوقته خریدیم

چرا کمی شده

ولی بنظرم هروق لک کوچیک میخوره زودی باید تمیز شه تا زرد نشه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه دوسمم ویترین سفید خریده بود

گف بعد مدتی زرد شد

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
اولين بار ميشنوم

پس برا شما کدوم وسایلا داماد میخره

تازن فقط لباسشویی خیلیوقته خریدیم چرا کمی شده ولی بنظرم هروق لک کوچیک میخوره زودی باید تمیز شه تا ...

عزیزم زرد شدنش ربطی به لکه ها نداره فکر کنم به خاطر رطوبته من یکی که واقعا بین سفید و سیلور موندن چی بخرم 

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
عزیزم زرد شدنش ربطی به لکه ها نداره فکر کنم به خاطر رطوبته من یکی که واقعا بین سفید و سیلور موندن چی ...

پس سیلور فقط بخاطر زود لک شدن😕

فرش، تي وي و مخلفاتش، لوستر و پرده

ما

یخچال

لباسشویی

اجاق گاز

تلویزیون

چندتیکه رختخواب

فرش

حالا یکی از فامیلا سرویس چوب هم باید پسربخره😟