2821
2789
عنوان

خرید جهیزیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 83 پست
میخوام لوازم برقیمو جدید بخرم سیلور خیلی وقته مده میترسم رنگش از مد بیفته اما سفید هیچوقت قدیمی نمیش ...

ادم باید خونه داشته باشه نگاه کنه چی به خونش میاد بخره الان هیچ ذهنیتی ندارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فروشنده میگفت سیلور انگشت روش بخوره لکش میمونه و اگه خش روش بیفته خیلی مشخص میشه درسته؟

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
سیلور خوشکل تره سفید دیگه قدیمی شده فعلا سیلور  تو بورسه

ولی سفید همیشه مده ها

الان بعد سیلور رنگ مشکی هم دراومد یا رنگی رنگی

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
میخوام لوازم برقیمو جدید بخرم سیلور خیلی وقته مده میترسم رنگش از مد بیفته اما سفید هیچوقت قدیمی نمیش ...

منم نظرم اینه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
ادم باید خونه داشته باشه نگاه کنه چی به خونش میاد بخره الان هیچ ذهنیتی ندارم 

وسایل برقی کوچیک ربطی ب دکور خونه نداره

من اکثرشو سیلور گرفتم اگر نداش سیاه از سفید توشم نمیاد با این که ارزونتره

مبارکت باشه عزیزم بخوشی

منم اول سیلور نظرم بود جدیدا دلم سفید میخام

فعلا تصمیم قطعی نگرفتم

فروشنده میگفت سیلور انگشت روش بخوره لکش میمونه و اگه خش روش بیفته خیلی مشخص میشه درسته؟

بلخره کدوم😐اینک از سفید بدتر شد

مبارکت باشه عزیزم بخوشی منم اول سیلور نظرم بود جدیدا دلم سفید میخام فعلا تصمیم قطعی نگرفتم

لوازم سفید ممکنه بعد از چند سال زرد رنگ بشه 

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
عزیزی ممنون ایشالا هر چی که دلته بگیری

به امیدخدا

مرسی

ان شاءلله هممون از خریدن جهیزیه سربلند بیرون بیاییم

لوازم سفید ممکنه بعد از چند سال زرد رنگ بشه 

ما تو خونه خودمون هم سفید داریم هم سیلور

ولی واقعا نگهداشتن سفید سخته