2821
2789
عنوان

خرید جهیزیه؟؟؟

890 بازدید | 83 پست

سلام می خواستم نظرتون رو بپرسم 

من هنوز یه خواستگار درست درمون ندارم مزدوج شم ۲۵ سالمه مادرم میگه خورد خورد برات جهیزیه بخرم بعد یه دفعه بشه پولش رو ندارم گرون میشه و این حرفا به نظرتون باید از الان خرید کنیم ؟ 

اگه اره چه چیزای بخرم که خرابم نشن  حالا  اگه قرار خورد خورد بخرم  جنسای خوب می خوام باشه فردا پشیمون نشم راهنمایی کنین 

به نظرتون قیمتا همین مدلی رو به بالا داره میره یا پایینم میاد ؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره اشتباه منو نکن منم مادرم چند سال پیش همینو می گفت قبول نمی کردم الان بیش از اندازه پشیمونم! حتما بگیر ولی وسایل برقیتو بگیر مثلا که کمتر ممکنه قدیمی بشه سرویس چینی و این حرفا قدیمی میشه به نظر من 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 

عزیزم تیکه تیکه بخر  تا بخوای یهو بخری خیلی پول میخواد  خانوادت سختشون میشه  فقط توجه کن به رنگ وسایلات ست باشه و رنگ و با رنگ نخر همیشه ساده انتخاب کن گل منگولی از مد میوفته  به نظر من نقره ای مشکی  یا سفید مشکی هیچوقت از مد نمیفته خیلی شیکه

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

به حرف مامانت گوش كن

يه رنگى بگير كه هيچ وقت از مد نيفته

من يكى از دوستاى دوره دبيرستانم از دوم دبيرستان داشت جهيزيه ميخريد الان هنوزم ازدواج نكرده ولى ديگه خيالش بابت نصفش راحته

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس

2824
2823
2791
2779
2792