2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 37 پست

من ب شوهرم میگم محبت کن نوازشم کن بگودوست دارم میگه من نمیتونم بگم اماخب دوست دارم تویادم بده میگن تومگه تواجتماع نیستی من بایدبگم چطورباشی بایه شاخه گل.میتونی خوشحالم کنی که بفهمم تومنودوس داری حالابعده این که گفتم بعضی وقتاگل میخره امابازم نمیگه دوست دارم زورش میادانقارمردایه قدیمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نانزدبودم زبونی که محبت میکردهیچ توخونمون اشپزی وکیکم برامون درست میکردچاییم درست میکرداصلاخونشون نم ...

اخه میدونی ما چند ساله مشکل نازایی داریم شوهرمم مشکل داره..حالا خودش یا همه میدونن من عاشق بچه ام بجای اینک من سرد بشم اونم اینجوری میکنه

اخه میدونی ما چند ساله مشکل نازایی داریم شوهرمم مشکل داره..حالا خودش یا همه میدونن من عاشق بچه ام بج ...

انشاالله دامنت سبز شه خدایه بچه بده بهت اماخب مرداهم ناراحتیشونوبروز نمیدن زیادشایداونم ازاین موضع ناراحته بخاطرهمین سرده اماچون مشکل داره نمیتونه چیزی بگه

من ب شوهرم میگم محبت کن نوازشم کن بگودوست دارم میگه من نمیتونم بگم اماخب دوست دارم تویادم بده میگن ت ...

دقیقا شوهر منم همینه وقتی میگم دوس دارم بگی میگ بلد نیستم..حالا خوبه همه دوستاش با پسرعمو هاش اینکاره بودن..ی جوری با زنشوت برخو  د میکنن من حسودیم میشه

انشاالله دامنت سبز شه خدایه بچه بده بهت اماخب مرداهم ناراحتیشونوبروز نمیدن زیادشایداونم ازاین موضع ن ...

اخه همش میگم بهش خودمون مهم هستیم بچه مهم نیس .بخدا ی تیک از فیلم عروسیم هس مامانم اینا دارن میرن گریه میکردن اینم گرره اش گرفت بخاطر من همه مسخره اش میکردت

وقتی پیشم میخوابید از خاطرات نامزدی براش میگفتم و اونم مشتاق میشد بقیش رو تعریف میکرد واینم بگم خیلی ...

اوووو انقد گفتم ک ساکت گوش میکرد بعد تموم میشد حرفم فقط میگ خووب دیگ بخوابیم

دقیقا شوهر منم همینه وقتی میگم دوس دارم بگی میگ بلد نیستم..حالا خوبه همه دوستاش با پسرعمو هاش اینکار ...

هم دردیم عروس ابجیش که بامن هم سنن یادخترابجیش باشوهراشون میان محبت کردن هیچ شیاف میشن دقیقاکم میمونه برن دسشویی ژنشونوبشورن من تااون حدنمیخام یه دوست دارم خشک خالیم نمیگه مغرروه اونامیریم خونشون غذامیپزن ظرف میشورن سفره پهن میکنن وسایل میچینن میوه چای همه چی اخرشم میگن زنامون امروز خسته شدن مریم جان بیابشین پیشم دلم برات تنگ شده عزیسممم