2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 37 پست
نامزدی اکثرمردافرشدن بعده ازدواج دیومیشن شاخودم نشون میدن حالاخوبه براشمابازبهتره فقط یکم محبتش کم ش ...

اره..وقتی بهش میگم میگ کارام زیاده..فکرم درگیره بچه خونه کارم..بهش میگم من چی من تو زندگیت مگ نیستم میگ همه این فکرام کارام بخاطر اینه ک تو راحت باشی هرچی میگم من خودتو میخوام همون روز خوبه باز فرداش میشه ی ادم دیگ..ی بار که حرغ زدیم نمیزاشتم بخ ابه بهش گفتم دوس ندارم بخوابی چون فردا میشی ی ادم دیگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کمی تلاش میتونی دوباره مثل قبل بشین ولی نباید ناامید بشی با بار اول تغییر نمیکنه 

خیلی فشار رومنه خانواده شوهر بچه دار شدن..باز اینا ی طرف برخورد شوهرم داره نابودم میکنه

کمی بیشتر به خودت برس گاهی اوقات ازش بخواه وقتایی که بیرونه وسایل مورد نیازت رو بخره یا تو رو تا استخر یا باشگاهی برسونه وقتی خودت برای خودت ارزش قائل شی اونم کم کم برات ارزش قائل میشه و اینکه شاد باش همیشه بزار برای دیدنت لحظه شماری کنه

کمی بیشتر به خودت برس گاهی اوقات ازش بخواه وقتایی که بیرونه وسایل مورد نیازت رو بخره یا تو رو تا است ...

خواهر جان..ما همه اینکارا رو کردیم ..یکی از خانما میگفت تنهاش بزارم فکر کنم باید اینکارو بکنم