2777
2789

بچه ها با لاک مسغول و گیاه خواری و ورزش سبک میشه در ماه ۵ تا ۸ کیلو کم کرد ؟ اصلا این لاک مسغول چی هستش ؟ لطفا اگه تجربه ی استفاده شو دارید ممنون میشم راهنماییم کنید ❤

🏃🏻‍♀️

لاک مغسول

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صمغ نوعی گیاه گرمسیری که خاصیت چربی سوزی و افزایش متابولیسم داره

روزانه 5 گرم مصرف بشه. بیش از اون خطرناکه

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

یک چیز گیاهیه که خیلی تبلیغ می کنن برا لاغری خیلی اثر داره.

ولی من از کسایی که استفاده کردن شنیدم به تنهایی تاثیر خیلی خاصی نداره.باید همراه رژیم باشه.

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
یک چیز گیاهیه که خیلی تبلیغ می کنن برا لاغری خیلی اثر داره. ولی من از کسایی که استفاده کردن شنیدم ب ...

از کجا میشه تهیه ش کرد ؟ با گیاه خواری ماهی ۵ تا ۸ کیلو میشه باهاش کم کرد ؟

🏃🏻‍♀️

لاک . مغسوله عزیزم  برای لاغری استفاده میشه یکمشو میزارن تو دهن و میک میزنن تا تموم بشه

ببخشید نمیدونستم اسمشو دقیق،شما تاحالا استفاده کردید؟از کجا میشه تهیه ش کرد ؟

🏃🏻‍♀️

ببخشید نمیدونستم اسمشو دقیق،شما تاحالا استفاده کردید؟از کجا میشه تهیه ش کرد ؟

من خودم . لاغرم عزیزم استفاده نکردم 

همسرم عطاری داره تو مغازش دیدم از عطاریا تهیه کن 

من از همسرم در مورد طب سنتی اطلاعاتی دارم کمو بیش درباره لاغری 

اگ بخای میتونم کمکت کنم عزیزم

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
من خودم . لاغرم عزیزم استفاده نکردم  همسرم عطاری داره تو مغازش دیدم از عطاریا تهیه کن  م ...

چه عالی ، عزیزم کاش تاپیک قبلمو یه نگاه بندازی ، به نظرت برای کم کردن بین ۵تا ۸ کیلو در ماه با لاک مغسول و گیاهی خواری میشه جواب گرفت ؟

🏃🏻‍♀️