2821
2789
کاش منم دوباره ازدواج نمیکردم بعد جداییم واقعا آزاد و خوشحال بودم

واقعا الان من هم خیلی خیلی از ازدواج میترسم 

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
عین شوهرمن واااای...خخخ...جلوی خانوادشم هیچوقت پشتم نیس...میدونی اینجورمردافقط خانوادشون براشون مهمه ...

بخدا خانوادش آدم حسابش نمیکنن وقتی کار دارن بهش زنگ میزنن مثلا یواشکی میرن مسافرت یواشکی همشوون میرن باغ تولد میگیرن اما وقتی مشکل دارن یا پول کم دارن زنگ میزنن به این احمق

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید از اینکه خیلی خاطر خواه داشتی میترسه توهم  یمدت کلا بی خیال بیرون رفتم شو اگه دوست داشتی ی ...

من از نظر ظاهری بهش سرم ولی بخدا قسم من هیچکسو جز خود احمقش نمی بینم حتی با این شرایط حداقل خودش منو ببره تا پارکی جایی

بخدا خانوادش آدم حسابش نمیکنن وقتی کار دارن بهش زنگ میزنن مثلا یواشکی میرن مسافرت یواشکی همشوون میرن ...

همین جور خانواده ها هستن که جوانی و زندگی مان رو نابود میکنند 

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
من از نظر ظاهری بهش سرم ولی بخدا قسم من هیچکسو جز خود احمقش نمی بینم حتی با این شرایط حداقل خودش منو ...

ما آدمای متعهد همش باید بد ببینیم وگر نه که بی خیال بودیم و میزدیم بیرون 

استاتر چندسالته،تاحالاشده شوهرت ب حجابت گیربده؟

به حجابم نه اصلا ما اصلا حجاب نمیگیریم حتی پیش دوستاشم حجاب ندارم من یعنی کلا خانواده آزادین حجاب نمیگیرم ولی لباس استین بلندو روی باس.ن میپوشم لباس ازاد میپوشم که انداممو نشون نده فقط روسری نمیندازیم

شایدباخانوادش کم رفت وآمدداری ک نمیزاره جای دیگه ام بری چندسالته

نه هفته ای یبار خانوادشو میبینم اوایل که هرروز می دیدم از وقتی دیدم با من راحت نیستن هفته ای یبار میرم 24

شما چرا عزیزم دلم واسه خودم و ادمایی مثل خودم واقعا آتیش میگیره واسه مظلومیتمون

من خیانت دیدم بخشیدم بازم دیدم بازم بخشیدم با اینکه از انتخابم پشیمونم ولی میخوام بازم زندگیمو جنع و جور کنم میخوام بسازمش ولی قهر کردم مهریمم اجرا گذاشتم دیگه فکر نمیکنم راه برگشتی داشته باشم....

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست