2777
2789

خانمی همش بخاطر سطح فرهنگه منم مثل شما بودم همسرم تحصیلاتش پایین بود منم تحصیل کرده چون میدونست من ازسرترم هیچوقت نمیزاشت جایی برم فقط باید با خودش میرفتم تصمیم گرفتم کاری کنم ک پاش ب دانشگاه باز بشه ادامه تحصیل داد الانم یه ادم منطقی شده 

خانمی همش بخاطر سطح فرهنگه منم مثل شما بودم همسرم تحصیلاتش پایین بود منم تحصیل کرده چون میدونست من ا ...

اخه خودشم جایی نمیبره

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره حالا ببينم نى نى كوچولو حرف ميزنه باهام  آشتى كنونمون مراسم داره😄 آقا هى ناز بكنه من ناز ...

😂😂خدانكشتت قلقلكش بده 😂😂

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

بخاطر همین میگم دیگه همسر من اصلاـ معاشرت بلد نبود خجالت میکشیدم وقتی باهاش تو یه مراسم میرفتم چون خیلی کم با ادمای تحصیل کرده برخورد داشت از نظرش کسی ک تحصیل کرده بود خیلی با کلاس بود فکر میکرد اگه من تا سوپریه سر کوچه برمـ منو میخورن 

بخاطر همین میگم دیگه همسر من اصلاـ معاشرت بلد نبود خجالت میکشیدم وقتی باهاش تو یه مراسم میرفتم چون خ ...

شوهر من فوق دیپلمه معاشرتشم خوبه کلا با همه خوبه الا من

دیگه نمیدونم چی بگم ...ولی ب هیچ عنوان از خواستت دست برندار با زبون نه با جنگ دعوا زمان میبره ولی خودش درست میشه وقتی بهش اصرار میکنی فکر میکنی حتما میخوایی یه کارایی بکنی ک جلوتو میگیره مثلا بزارش تو عمل انجام شده مثلا وقتی خونه نیس تماس بگیر خاتوادشو دعوت کن بعدزنگ  بزن بـخودش بگو نامانبنا دارنـ میانـچند وسایل کم داره مجبورم برم بخرم بیام یواش یواش ب همین روال ادامه بده و بیشترش کن تا واسش عادیشه 

دیگه نمیدونم چی بگم ...ولی ب هیچ عنوان از خواستت دست برندار با زبون نه با جنگ دعوا زمان میبره ولی خو ...

نمیتونم به این بهونه هی خانوادشو تحمل کنم حاضرم بیرون نرم

نمیتونم به این بهونه هی خانوادشو تحمل کنم حاضرم بیرون نرم

خب هر روز ک خانوازشو نه چون مردا واسه خانوادشون اخترام زیادی قائلن اول از اونا شروع من بعد بیین بیشتر از کی خوشش میاد مثلا دوستاش بعد خانواده ی هودت

خب هر روز ک خانوازشو نه چون مردا واسه خانوادشون اخترام زیادی قائلن اول از اونا شروع من بعد بیین بیشت ...

اره باز اینجوری بهتره

عشق کنار منطق قشنگه...شوهرم تو دوستی دیوانه من بود همش ذر خونمون بود جلومو میگرفت اینقدر اینکارو کرد ...

استارتر عزیز

هیچوقت اجازه نده طرفت بفهمه خیلی دوسش داری

همه ی خودتو دراختیارش نذار

مث یک بازی که تا مرحله آخرش میری وتمومش میکنی

و میری سراغ یک بازی دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز