خانمی همش بخاطر سطح فرهنگه منم مثل شما بودم همسرم تحصیلاتش پایین بود منم تحصیل کرده چون میدونست من ازسرترم هیچوقت نمیزاشت جایی برم فقط باید با خودش میرفتم تصمیم گرفتم کاری کنم ک پاش ب دانشگاه باز بشه ادامه تحصیل داد الانم یه ادم منطقی شده
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بخاطر همین میگم دیگه همسر من اصلاـ معاشرت بلد نبود خجالت میکشیدم وقتی باهاش تو یه مراسم میرفتم چون خیلی کم با ادمای تحصیل کرده برخورد داشت از نظرش کسی ک تحصیل کرده بود خیلی با کلاس بود فکر میکرد اگه من تا سوپریه سر کوچه برمـ منو میخورن
دیگه نمیدونم چی بگم ...ولی ب هیچ عنوان از خواستت دست برندار با زبون نه با جنگ دعوا زمان میبره ولی خودش درست میشه وقتی بهش اصرار میکنی فکر میکنی حتما میخوایی یه کارایی بکنی ک جلوتو میگیره مثلا بزارش تو عمل انجام شده مثلا وقتی خونه نیس تماس بگیر خاتوادشو دعوت کن بعدزنگ بزن بـخودش بگو نامانبنا دارنـ میانـچند وسایل کم داره مجبورم برم بخرم بیام یواش یواش ب همین روال ادامه بده و بیشترش کن تا واسش عادیشه