2777
2789
من خیانت دیدم بخشیدم بازم دیدم بازم بخشیدم با اینکه از انتخابم پشیمونم ولی میخوام بازم زندگیمو جنع و ...

انشالله تهش هرچی خیره باشه عزیزم 

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
آره بخدا واقعا ١٠ ماهه عروسى كردم افسردگى گرفتم واقعا از ازدواجم پشيمونم

حق دارى خب اين چه رندگيه آخه همش تو خونه باشى كاش بتونى از يه مشاور كمك بگيرى 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشاور نمیاد هزار بار گفتم بهش هزار بااااار

ميخواى همينطور ادامه بدى ؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
نمیدونم دلم خیلی پره از سرنوشتم که همش دست خودم بود

خيلى واست ناراحت شدم عزيزم ايشالله خدا كمكت كنه ولى خودتم ميتونى روش تأثير بذارى اگه خودش مشاور نمياد تو از مشاور كمك بگير يا راجبش كتاب بخون ميتونى بلأخره يه راه حل پيدا كنى قلقش رو بدست بيار 

خيلى واست ناراحت شدم عزيزم ايشالله خدا كمكت كنه ولى خودتم ميتونى روش تأثير بذارى اگه خودش مشاور نميا ...

دعا کنید باز بیاد سمتم

دعا کنید باز بیاد سمتم

واست صلوات ميفرستم عزيزم ايشالله مشكلت حل بشه 

منم پشیمونمممممم من توو مجردیم همه نوع غلطی میکردم مسافرت میرفتم همش با دوستام بیرون بودم مهمونی بود ...

حالا جالبه من تو مجرديم هم جاى خاصى نميرفتم

كلا خونوادمم زياد آزادم نميذاشتن

ولى خود مامان و بابام هميشه پايه بودن

بيشتر با اونا ميرفتم تفريح

من دو ماه پيش با شوهرم بدجور دعوام شد تا پاى طلاق رفتيم

دو هفته قهر بودم خونه مامانم اينا

تو اون دو هفته روزى ٣ بار بيرون ميرفتيم

عوض اين ١٠ ماهو درآوردم

واقعا از صبح كه بيدار ميشديم تو فكر اين بوديم كجا بريم گردش

ولى شوهرم اين ماه يه بار منو ميخواست ببره بيرون انقد اخمو تخم كرد آخرش وسط راه نرفته دعوامون شد برگشتيم😑

حالا جالبه من تو مجرديم هم جاى خاصى نميرفتم كلا خونوادمم زياد آزادم نميذاشتن ولى خود مامان و بابام ...

واای انگار منی😭😭

حق دارى خب اين چه رندگيه آخه همش تو خونه باشى كاش بتونى از يه مشاور كمك بگيرى 

اتفاقا رفتم گفت يا شوهرتو راضى كن بياد مشاوره يا جدا شو

فعلا قهرم با شوهرم حالا آشتى كنم ببينم راضى ميشه بياد مشاور

اتفاقا رفتم گفت يا شوهرتو راضى كن بياد مشاوره يا جدا شو فعلا قهرم با شوهرم حالا آشتى كنم ببينم راضى ...

حالا اينقد زود تصميم به جدايي نگير راضيش كن برين مشاور سعى خودتو بكن 

حالا اينقد زود تصميم به جدايي نگير راضيش كن برين مشاور سعى خودتو بكن 

آره حالا ببينم نى نى كوچولو حرف ميزنه باهام

آشتى كنونمون مراسم داره😄

آقا هى ناز بكنه من نازشو بكشم

هى حرف بزنم هى جواب نده

عقده اش كه خالى شد بعد با شرط و شروط جديد شروع ميكنه حرف زدن