2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا آخه هر چی اونا دوست دارن من که حتی کفش پامم نباید خودم بخوام یعنی چراااا اینجور عوضی فکر میکنن چ ...

میدونی من زورم از چی میاد از گریه هاش توو دوران دوستیم که به همه اطرافیانمم زنگ میزد گریه میکرد میگفت من بدون مهلا نمیتونم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
آره بخدا واقعا ١٠ ماهه عروسى كردم افسردگى گرفتم واقعا از ازدواجم پشيمونم

من دوران عقدم عذاب کشیدم از فردای عروسی که افتضاح شد بلاخره دیگه تصمیم گرفتم و جدا شدم

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
منم کلاس نمیذاره برم درد منم اینههههه بهش میگم برم باشگاه میگه مگه هیکلت چشه میگم برم کلاس نقاشی میگ ...

شوهر من ميگه نميذارم برى چون ميترسم كلاسو بپيچونى برى خونه مامانت😑

گفتم جى پى اس بهم وصل كن😒

حالا خودت رو ناراحت نکن سعی کن مشکلتون رو حل کنی امیدوارم که مشکلت حل بشه

خیلی سعی کردم خیلی ازینجا به بعد ففط از ترس ابروم باید بسوزمو بسازم

وای شوهرمنم همینطوریه میکنه جدیداااا.....میدونز ایناازجای دیگه دلشون پره

عقده های کمبود محبتشون از بقیرو سر ما خالی میکنن شوهر من خانوادش اصلا ادم حسابش نمیکنن واقعا حس میکنم عقده ای شده

من دوران عقدم عذاب کشیدم از فردای عروسی که افتضاح شد بلاخره دیگه تصمیم گرفتم و جدا شدم

واى دقيقا منم

تو عقد خيلى اذيت شدم

دقيقا از همون هفته بعد عروسى هم دعوا داريم تا خود الان

الانم كه قهريم😑

آره بخدا واقعا ١٠ ماهه عروسى كردم افسردگى گرفتم واقعا از ازدواجم پشيمونم

منم پشیمونمممممم من توو مجردیم همه نوع غلطی میکردم مسافرت میرفتم همش با دوستام بیرون بودم مهمونی بودم الان واسه آدمی مثل من این شرایط واقعا شکنجست

عین شوهر من.... بخدا بهترین غذاهارم درست کنم نمیگه خوشمزست بعد کافیه بریم خونه خواهرش میگه وااای مری ...

عین شوهرمن واااای...خخخ...جلوی خانوادشم هیچوقت پشتم نیس...میدونی اینجورمردافقط خانوادشون براشون مهمه عزیزم...من دیدم مردایی ک عاشق زناشونن...میدونی استاترعزیز شوهرمن خیلی هوای منو داشت سرسفره وایناپیش دوستای زنش همیشه میگفت بخورچراکم خوردی وایناحتی یبارزن دوستش بهش گفت چقدرشوهرت هواتو داره دیگه باورت میشه ازاونروز چشم خوردیم الان شوهرم بهمه میگه چقد میخوری توخونه مثل جاروبرقی

واى دقيقا منم تو عقد خيلى اذيت شدم دقيقا از همون هفته بعد عروسى هم دعوا داريم تا خود الان الانم ك ...

من الان ۱۳ ساله که جدا شدم وبه سختی هم تونستم جدا بشم و جوانی منو نابود کردند

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘

کاش منم دوباره ازدواج نمیکردم بعد جداییم واقعا آزاد و خوشحال بودم

خیلی سعی کردم خیلی ازینجا به بعد ففط از ترس ابروم باید بسوزمو بسازم

شاید از اینکه خیلی خاطر خواه داشتی میترسه توهم  یمدت کلا بی خیال بیرون رفتم شو اگه دوست داشتی ی سری کانال بهت میگم عضو شو اگه مشکلی هم پیش آمد ازم بپرسی تا بتونم بهت میگم حداقل تو خونه سر گرم شو