2777
2789

نمیدونم چی میشد اگه مردا بیشتر به احساسات زنا توجه میکردن

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
بچه ندارم وااای نه ابروم میره خودم میمیرم دیگه

خودش باهات میاد بیرون یانه کم میرید بیرون مثل ما من با بیرون نرفتن کنار آمدم چند تاکانال تل عضو شدم و خیاطی و....یاد میگیرم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانواده مرد هم مهمه خانواده شوهرت خوبن

نه اصلا من بخاطر اینکه حوصله دردسر نداشتم از اول باهاشون خوب بودم اما کوچیکترین توجه و احترامی ندیدم هیچوقت منو آدم حساب نکردن یا اینکه خانوادشون یه خانواده سطح پایین و هیچکدوم تحصیل کرده نیستن من خودم و خانوادم تحصیل کرده ایم 

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
خودش باهات میاد بیرون یانه کم میرید بیرون مثل ما من با بیرون نرفتن کنار آمدم چند تاکانال تل عضو شدم ...

کم میریم الان بهش گفتم بیا بریم فلان جا گفت من خوشم نمیاد برم اونجا گفتم باشه خب تو کجا دوس داری بریم گفت هیچجا یعنی لعنت به من با این انتخابم من استاد دانشگام خواستگارم بود التماسم میکرد قبول نکردم پسرعموم التماسم میکرد قبول نکردم این عوضیو قبول کردم خاک توو سرم

آدم ها ازدواج میکنن تا باهم آزادتر باشن. تا بدون محرومیت بتونن بگردن. حلقه بذارن و همه روی حلقه حساب کنند. نه اینکه به هم ظلم کنن. چرا خوشبختی ما زن ها در گرو بودن درکنار یک مرده؟! آیا من تنها از پس خودم بر میام؟ خیر. پس از پس یک زندگی دو نفره برنمیام.

آیا من مجرد باشم از زندگی خشنودترم؟ بله.

تعریف من از عشق چیست و از آن چه می خواهم؟

آیا جز عشق هدف دیگری برای خود انسانی ام دارم؟

نه اصلا من بخاطر اینکه حوصله دردسر نداشتم از اول باهاشون خوب بودم اما کوچیکترین توجه و احترامی ندیدم ...

این جور خانواده ها اصلا از احترام سر در نمیارند و خودشون هم یه خانواده اشفته دارند 

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
کم میریم الان بهش گفتم بیا بریم فلان جا گفت من خوشم نمیاد برم اونجا گفتم باشه خب تو کجا دوس داری بری ...

چرا آخه هر چی اونا دوست دارن من که حتی کفش پامم نباید خودم بخوام یعنی چراااا اینجور عوضی فکر میکنن چرااااچی میشه ی خورده آدم بشن

دقیقا الان بهش میگم بخدا خیلی وقته تنهایی رنگ بیرونو ندیدم میشه فردا نیم ساعت یه ساعت برم بیرون گفت ...

حالا واسه من علاوه بر اينكه نميذاره خودم برم بيرون

كلاس و باشگاه هم نميذاره

كسى هم حق نداره بياد خونه ام 

كلا رفت و آمد ممنوعه

منم هیچوقت فکرنمیکردم تو زندگیم عشق نباشه دریغ ازاینکه یبارشوهرم بادسته گل کوچیک یاشاخه گل ازدرخونه ...

عین شوهر من.... بخدا بهترین غذاهارم درست کنم نمیگه خوشمزست بعد کافیه بریم خونه خواهرش میگه وااای مریم توروخدا اون ساندوییچتو درست کن که آدم دوس داره انگشتاشم بخوره باهاش

حالا واسه من علاوه بر اينكه نميذاره خودم برم بيرون كلاس و باشگاه هم نميذاره كسى هم حق نداره بياد خ ...

منم کلاس نمیذاره برم درد منم اینههههه بهش میگم برم باشگاه میگه مگه هیکلت چشه میگم برم کلاس نقاشی میگه که اخرش چی بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز