2789
عنوان

جاریم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 90 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی وقته که،،شما اصل مطلبو بچسب😂😂

آره فهمیدم یعنی ما بلانسبت خر و گاو نیستیم😄

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
نه اصلا اعتبار نیس خدا لعنتشون کنه که از ادمایی که دنبال کارم هستن پول میدزدن نه عزیزم اصلا قابل قبو ...

آره بخدا خدا لعنتشون کنه میگن آدم گوشتو از بغل گاو میکنه نه گنجشک😔معلومه اونی که دنباله کاره اون ۱۵ تومنم براش ارزش داره😔

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
واقعا؟؟اسم کاربریشو نمیدونی عزیزم؟؟

نه یادم نیست چند ماه قبل تاپیک زده بود.متنش دقیقا این بود.فقط بسته بندی نخود و لوبیا بود اگه سرکاری باشه حتما اطلاع دارن.البته مشکوکم هست

ببین پولی نیست ولی بالاخره ممکنه سرکاری باشه و ازت یه جوری سواستفاده میشه. همین ۱۵ تومنا اون طرف میل ...

وای کاش میشد من یکی رو مثل کار قبلی شما پیدا کنم خیلی احتیاج دارم😔

اگه میگفت بیاین دفترم و قرارداد بنویسیم قابل قبول بود ولی اینطوری نه باور نکن اصلا. سفته رو شنیده بودیم. که اونم من قبول ندارم ولی پول نقد نه. من اسپری می فروشم اگه بین فامیل می تونی مشتری پیدا کنی واسه اسپری های من می تونیم با هم کار کنیم. اینم یه شغله.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
وای کاش میشد من یکی رو مثل کار قبلی شما پیدا کنم خیلی احتیاج دارم😔

اره به خدا خیلی آدم خوبی بود . کارش هم کار خوبی بود .شغلش رو عوض کرد. خودم دوست دارم کار در منزل پیدا کنم ولی نیست که . 

اره به خدا خیلی آدم خوبی بود . کارش هم کار خوبی بود .شغلش رو عوض کرد. خودم دوست دارم کار در منزل پید ...

منم خیلی دنبالشم...فکر میکردم تو تهران پیدا میکنم ولی برام عجیبه که گیر نمیاد

من برای جعبه کادو هم کلاس رفتم ..سی تومن هم دادم کلاه برداری بود

ای وای . اره همشون پول میگیرن . این آقا که میگن واقعا صادق بود . یه قرون واسه اموزش نگرفت . گفت یه ساعت بیاید کارگاه تا بهتون یاد بدم . ما باور نمیکردیم ولی دیدیم واقعا درست گفته بود . تازه چند تا جعبه خراب کردیم بنده خدا خسارت نگرفت