2789
عنوان

جاریم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 90 پست

به نظرم غیر معقول و عجیبه شما برو پلیس فتا یا زنگ بزن راهنماییت می کنن

حتما بری

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو تل بهش بگو، نامحترم مابرنج کیلویی۱۸تومن میخوریم از کاه ویونجه که تغذیه نمیکنیم😡

یا حسسیییین شده کیلویی ۱۸!!!!!

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

میدونستین جدیداهم میان تودیواربهترین مبل وناهارخوری وویترین روباهم میگن۵میلیون کلی ادم بیعانه میفرستن که توراخدانفروشی به کسی وبعدخاموش میکنن

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
چکار کنم ببخشید توروخدا هرچی میزنم هیچ کس نمیاد

فقط مبلغ ک واریز نکن.مشخصه کلاهبرداریه... ببین من ک نشنیدم بیمارستان لباساش و بفرسته واسه بسته بندی.معمولا شرکت های تولید لوازم پزشکی و بیمارستانی شرکتای بزرگی هستن و خودشون نیرو دارن اگرم نیرو بخوان اینجوری جذب نمیکنن

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
منم خیلی دنبال کار در منزلم..این آگهی رو هم چند ماه پیس دیدم...دروغه عزیزم

آره گفتم به یه دردی بخورم اما همشون دروغگوان من بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم بهترین فرصت بود که اینطوی شد

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
یه بنده خدایی عین همین اگهی رو تاپیک زد واسه بسته بندی نخود و لوبیا.. اگه اون ببینه تاپیکت رو حتما ا ...

واقعا؟؟اسم کاربریشو نمیدونی عزیزم؟؟

ببین پولی نیست ولی بالاخره ممکنه سرکاری باشه و ازت یه جوری سواستفاده میشه. همین ۱۵ تومنا اون طرف میلیونر میشه . من بودم پولو نمیریختم‌.چند سال پیش من جعبه کادویی درست میکردم خداییش صاحبکار نه پولی بابت اموزش گرفت نه اینکه حتی یه ریالم رو خورد . سر وقت کار رو میاورد . سر وقت پول میداد .ولی دیگه هر جا رفتم دیدم سرکاریه