2789
عنوان

جاریم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 90 پست

من جات بودم ریسک میکردم

پونزده تومن چیه مگه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون شبی پول واریزمیکنی تا۱۲شب روشنه دیگه بلاک میکنه وخاموش

ای بابا واقعا؟؟😔خدا لعنتشون کنه چطوری از گلوشون پایین میره

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
بچه ها راهنماییم کنید بریزم؟؟آخه پول کمیه میترسم کار خوبی باشه و از دستش بدم بخاطر اعتماد نکردنم

کلاه برداریه از پولی که گفته اولش بریزین هیچ کاری اینطوری نیست پول و میریزی بعد بیس چار ساعت کشکم بهت نمیدن

من جات بودم ریسک میکردم پونزده تومن چیه مگه

آخه میخوام خر تصورم نکنن وگرنه که ۱۵ تومن الان پول خوراکی بچه هم نیست

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
بچه ها راهنماییم کنید بریزم؟؟آخه پول کمیه میترسم کار خوبی باشه و از دستش بدم بخاطر اعتماد نکردنم

تو امریکا یه نفر چند ملیون دلار کلاهبرداری میکنه،به این صورت که بابت قولی که داده بوده از هر نفر یک دلار هزینه گرفته،و اینجوری واسه یک دلار هیچ کسی هم شکایت نمیکنه،حالا شما خودت میدونی،بریزی یا نه

۱۵۰تومنه

برای پیک و استخدام مبلغ پانزده15000 هزار تومان را واریز خواهید کرد

........‌‌..

خودش که نوشته پونزده تومن

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏
ای بابا واقعا؟؟😔خدا لعنتشون کنه چطوری از گلوشون پایین میره

اره اخه اون بنده خدایی پول واریزکردهم دانشجوبودچقدرناراحت شدم براش

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿