2789
عنوان

جاریم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 90 پست
فک کن 500 نفر 15000 تومن بریزن 

برای خدمات بیمارستان هم باید تو ایزوله بسته بندی بشه؟

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچه ها راهنماییم کنید بریزم؟؟آخه پول کمیه میترسم کار خوبی باشه و از دستش بدم بخاطر اعتماد نکردنم

نوع  ادبیاتی که بکار برده معلومه دروغه، در ضمن تا دیدیم برای دوخت لباس بیمارستانی نیرو میگیرن نه برای بسته بندی هم لباسارو بفرستن در خونه !!!!!  بعد فقط واسه بسته بندی که اونم بیارن در خونه و خودشونم بیان ببرن ماهی یک و دویست زیاده منطقی به نظر نمیرسه. در ضمن این کار خاصی نیست که به خاطرش فراخوان بدن بیاین ثبت نام کنین تا گزینش بشین خوبه نگفته مصاحبه هم داره😂

من یه بار برای بسته بندی حبوبات پول ریختم 10 تومن  بلاکم کرد  از چند هزار نفر  پول ...

واقعا😄😄بلاکت کرد چرا اعتماد میکنید خانما😡😠

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

دروووووووووغه محضه 😑

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

عزیزم برو تالارو سالاداشونو بگیر درست کن و سلفون بکش بده بعشون اگه دنبال کاری

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

خالم توی مشهد کار تو خونه حضوری رفت گرفت ازین تاج های نگینی بود باید میچیدن چسب حرارتی میزدن نزدیک پنجاه تومن کار کردن دفه اول تحویل دادن الکی گفت بد درست کردید پولشونو نداد 

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

منم بدم میاد ازم سوءاستفاده بشه.مثل همین سامانه *۳*فلان#

روزانه پونصد یا ششصد تومن کم میشه از حساب اعضا اونوقت هرروز همه شبکه ها قرعه کشی دارن از یک تا بیست میلیون تومن.مردم ساده هم میگن ششصد تومن چیزی نیست شاید برنده بشیم.ولی نمیدونن اگه از هشتاد میلیون نفر فقط ده میلیون نفرشون عضو این سامانه بشن روزی پنج شش میلیارد تومن دارن به جیب میزنن....ما چرا تو این حماقت شریک بشیم؟؟؟؟؟؟

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇

عزیزم فک نکنم خود بیمارستان این اجازه رو بده. این لباسا باید تو محیط تمیز بسته بندی شه. و احتمالا خود بیمارستان کادر خدمتی برا اینکار داره. احتمالا کلاه برداری باشه. البته پولش به چشم نمیاد ولی خب 20 نفر واریز کنن میشه 300 تومن مثلا. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
جاری من متاسفانه فوت شد😔😔😔هزاران حیف

ایوای😟

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.