2777
2789
عنوان

شماراهکار بدید

92 بازدید | 12 پست

یه خواهر دارم دوساله ازدواج کرده شوهرش کارمنده مشکلی که داره خیلی خسیسه یعنی دوسال یه بار یه پیرهن نمیخره برای خواهرم ‌.خیلیم بهش گیر میده درمورد پوشش.باوجود اینکه خیلیهم پوشیده اس خواهرم هم بنده خدا خ بیزبونه هرچیم اعتراض میکنه جواب نمیده حتی در مورد موهاشم نظر میده نمیزاره هرمدلی که خودش خواست موهاشو درست کنه حتی زیر روسری شما میگید چیکارکنه؟؟؟

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن

جدا بشه مرد خسيس درست بشو نيست منكه ميگم با مرد خاين ميشه زندگي كرد با مرد خسيس نه

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدا بشه مرد خسيس درست بشو نيست منكه ميگم با مرد خاين ميشه زندگي كرد با مرد خسيس نه

خیلی سیاست داره مرموزه خودشو میزنه به موشمردگی بیشعور .خواهرم تازه باردارم هست شده قوز بالاقوز

خواهرتون خودش نخواسته مشکلش حل شه  فک میکنم کم کاری کرده باید برای همسرش توضیح بده حتی اگه شده ...

هزار بار بهش گفتم کوتاه نیا کوتاه نیا خواهر من تو چقد ساده ای .خواهرم ۲ساله عروسی کرده ۶ماهم نامزد بودن نمیدونه چقد حقوق میگیره.

اصلا برای بچه هاش خسیس نیست برای خونش هم خوب خرید می کنه ولی برای خودش و خواهرم اصلا خرید نمی کنه به ...

ولا اینم خیلی دلش بچه میخواست حالا خواهر هم میترسید میگفت اگه بچه بیارم میشیم دوتا خودم به جهنم بچه نمیتونه تحمل کنه حالا هم بارداره ولی نمیدونم چرا اینقدر خسیس بازی در میاره.حتی ارایشگاهی نمیره توخونه خودش اصلاح میکنه

برادر شوهر من خیلی خسیس هست واسه همین اصلا زن نمی گیره والله خدا خیرش بده دختر مردم رو بدبخت نمی کنه 

اینهایی که خسیسن فازشون چیه زن میگیرن زمان برده داری و کنیز داری مگه    

برادر شوهر من خیلی خسیس هست واسه همین اصلا زن نمی گیره والله خدا خیرش بده دختر مردم رو بدبخت نمی کنه ...

ولا نمیدونم اینقد دل خواهرمو سوزونده  ازش متنفرم