2777
2789
عنوان

منو پسر داییم

1123 بازدید | 55 پست

سلام

من یه پسر دایی دارم قبلا روش کراش بودم ازش خوشم میومد اما خب من بچه تر بودم اونم همینطور

اصلا رفتامد نداشتیم باهاشون به دلیل اینکه خیلی کوچولو بوده داییم فوت میکنه مادرشم ادم خوبی نبوده پیش مادرشه من اصلا مادرشو که میشه زنداییم ندیدم اصلاااا

ولی خودش پسر پاک و کارکن و جمع کن و خلاصه خووبه خیلی هممون هم دوسش داریم

الان چندین ساله گذشتهههه من اخرین بار فکر میکنم ۳،۴ سال پیش که اومده بود خونه خواهرش چون ارایشگره منو خواهرمم رفته بودیم اونجا برای کارای زیبایی دیدمش

بعد چندین ماه پیش از بقیه فامیل شنیدیم عقد کرده با یکی حتی عقدش هم صدا نکرده بود فقط خودشون بودن مثل اینکه ولی مامانم استوریاشو میدید گفت گذاشته و اینا تبریک هم گفت

بعد این یه هفته پیش یه استوری گذاشت توتلگرام من دیدم باز کردم دیدم پسر داییمه اگر استوری تلگرام گذاشته باشید میدونید هر ادم غریبه ایم هست میبینه حتی من تو این ۳،۴ سال خیلی تغییر کردمممممم

بعد دیدم سریع پیام داده که سلام من شمارو میشناسم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نوشتم سلام نه ولی من میشناسم 😂

گفت کی ام و اینا منم گفتم پسر فلان داییمی ... دیگه سر حرف باز شد .... گفت خودتی؟ چقدر عوض شدییی ( همه پروفایلامو دیده بود )و اینا

بعد دیگه گفت دارم میرم بیرون میای بیا بریم

من اون شب مهمون داشتیم گفتم مهمون نداشتیم میومدم

خلاصه من تبریک گفتم ، گفتم شنیدم ازدواج کردی خوشبخت بشی خوشحال شدیم برات 🥲🤗

یهو بهم گفت ازدواج نکرده بودم عقد بودم بهم خورد

دیگه هیچی

فرداش دوباره بهم پیام داد گفت سلام خوش گذشت مهمونی؟

گفتم اره جات خالی اخه بهش گفته بودم بیا نیومد به دلایلی

بعد هیچی

ما فردا تولد برادرزادمه خودیا هستیم با چندتا مهمون دیگه

از قبل گفته بودم میای بیا البته مامانم گفته بود باهاش حرف میزنی بهش بگو ببین میتونه بیاد خود مامانمم زنگ زد بهش

مامانم خیلی دوسش دارهههه

بعد دیگه من امروز پیام دادم بهش گفتم میای فرداشب هی گفت کیا هستن منم گفتم... گفت نه موذبم و فلان و اینا گفتم نه بیا یکم چت کردیم یهو اخرش دید ول کن نیستم 😂

بعد نوشت بخاطر تو میام دیگه چه کنم 😂

من از این پیامش انقدر ذوق کردممم

بعد ازم پرسید چی بپوشم 🥹 منم نوشتم حالا که بخاطر منه هرچییی دوست داری بپوشش

بنظرتون ممکنه اونی که بهش فکر میکنم بشه؟

یا منظوری نداشته ؟