2777
2789
عنوان

دلم خیلی تنگ شده

421 بازدید | 20 پست

چقدر دلم تنگ شده برای سحری خوردن ماه رمضون خونه مامان و بابا، با خستگی و درس و امتحان، دلم خیلی تنگ شده برای برادرم، برای مامان و بابام، برای مناجات سحر، افطاری ، سریالهای ماه رمضون ، خدایا دلم تو غربت داره میترکه🥲🥲🥲 خیلی ازشون دورم ، اما قلبم براشون پر میکشه😢

خدایا خودت نگهدار همشون باش🙏❤️

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقریبا توی همین شرایطی که میگی هستمباید قدر بدونم پس😅

خیلی زیاد🥲

من دلم اون روزها رومیخواد😭

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

واقعا یسری چیزا دیگه برامون تکرار نمیشه 🥲

کاش فقط میشد یه سحری رو دوباره مثل قبل زندگی میکردم

انشالله عزیزم دوباره بتونی بری پیششون و ببینیشون🥺💚

خیلی دلم گرفته😭

تو روخدا برام دعا کن

میخواستم برای عید بیام اما ....

عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم... انشالله که خیرهمنم اشکم دم مشکمه، از پشت گوشی خیلی دلم برات گرفت

فدات بشم تو گریه نکن

خدا خانوادت را برات نگه داره، هیچوقت غم غربت رو نکشی عزیزم💞🌹

کاش فقط میشد یه سحری رو دوباره مثل قبل زندگی میکردم

خوب اگه میتونی چند روز برو پیششون من نزدیکم به خونه مامانم اینا روزا میرم ولی اگر دور بودم حتما چند روز میرفتم میموندم

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب اگه میتونی چند روز برو پیششون من نزدیکم به خونه مامانم اینا روزا میرم ولی اگر دور بودم حتما چند ...

من کشور دیگه هستم عزیزم

امسال میخواستم برای عید بیام بعد از چندسال که برادرزاده ام به دنیا اومده و خانواده م روببینم، این درگیریها اتفاق افتاده و فعلا نمیشه😭😭😭