نمی دونم اما حتی تصورشم برام غیر ممکنه که بخوام تحمل کنم همچین آدمی رو
ان شاالله که هیچ وقت تصورشم نکنی
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
منم از اونایی بودم که فکر میکردم شوهرم عمراااا خیانت کنه یعنی اصلا بهش نمیخورد حتی روزی که لو رفت خواهرم بهم گفت تنهاآدمی که باور نمیکردم شوهرتو بودمیخوامبگم هیچی ازهیچکی بعید نیست.من که ۶ماهه فهمیدم بچه دارم پشتیبان نیست ازلحاظ مالی نمیتونم و...خلاصه میتونم بگم۶ماهه دو روز خوبم یه هفته مریضم.اصلا نمیتونم فراموش کنم ازشوهرم متنفررررم .دیشب قبل خواب چند بار گفت صورتمو ببوس قبل خواب منم پشتمو کردم خوابیدم وای متنفرررررم ازش همش حس میکنم داره ادامه میده .نمیخوام توی خونه دربارش دیگه بحث کنم عادی بشه براش.نمیدونمهمش دلشوره دارم گرچه بهش هیچ حسی ندارم دیگه حیف که بچه م هنوز یکسالشه
شوهر من در حد تلگ رام و گروه و اینستا چت بازی کرد ولی همونا هم برام غیر قابل هضمن .چون اگه کسی واقعا همسرشو بخاد حتی نباید در حد پیام بهش خیانت کنه
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
دقیقا من الان میدونم خیانت کرده اما شرایط طلاق ندارم😔
محلش نده فقط