2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم خیانت نمیکنه تمام دنیاش منم

اینجا جاش نبود عزیزم😒

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
نمی دونم اما حتی تصورشم برام غیر ممکنه که بخوام تحمل کنم همچین آدمی رو

ان شاالله که هیچ وقت تصورشم نکنی

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

منم از اونایی بودم که فکر میکردم شوهرم عمراااا خیانت کنه یعنی اصلا بهش نمیخورد حتی روزی که لو رفت خواهرم بهم گفت تنهاآدمی که باور نمیکردم شوهرتو بودمیخوام‌بگم هیچی ازهیچکی بعید نیست.من که ۶ماهه فهمیدم بچه دارم پشتیبان نیست ازلحاظ مالی نمیتونم و...خلاصه میتونم بگم‌۶ماهه دو روز خوبم یه هفته مریضم.اصلا نمیتونم فراموش کنم ازشوهرم متنفررررم .دیشب قبل خواب چند بار گفت صورتمو ببوس قبل خواب منم پشتمو کردم خوابیدم وای متنفرررررم ازش همش حس میکنم داره ادامه میده .نمیخوام‌ توی خونه دربارش دیگه بحث کنم عادی بشه براش.نمیدونم‌همش دلشوره دارم گرچه بهش هیچ حسی ندارم دیگه حیف که بچه م هنوز یکسالشه

دقيقا مث من ميگم بخشيدم اما از درون داغونم هر وقت به يادم ميوفته حالم بد ميشه

تا عمرم دارم نمیبخشمش

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫
عزيزم ان شاالله خدا دلتو آروم كنه😘

شوهر من در حد تلگ رام و گروه و اینستا چت بازی کرد ولی همونا هم برام غیر قابل هضمن .چون اگه کسی واقعا همسرشو بخاد حتی نباید در حد پیام بهش خیانت کنه

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
دقیقا من الان میدونم خیانت کرده اما شرایط طلاق ندارم😔

محلش نده فقط

جریانو بگو عزیزم ما رو ول کن😅

ماجراي من طولاني تر از اين حرفاست كه بخوام بگم ولي در اين حد بدون كه صداي خورد شدن قلبمو شنيدم كلا نابود شدم رف پي كارش من اوني نيستم كه بودم 

فهمیدم، خیلی عذاب کشیدم هنوزم قضیه برام هضم نشدس، کاملا از عشقم بهش کم شد، از اعتمادم و.... ب هیچ وجه وجودشو باور ندارم

نمیتونم بگم بخشیدم و نمیشه گفت نبخشیدم، نسبت ب میزان خیانتش بخشیدم

ماجراي من طولاني تر از اين حرفاست كه بخوام بگم ولي در اين حد بدون كه صداي خورد شدن قلبمو شنيدم كلا ن ...

منم همینطور

آدم  دیگه ای از خودم ساختم نه تنها خودم هنه اطرافیانم حس میکنن