2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا اون روزو نیاره

اما اگه شد

بی رو در وایستی میزارم میرم چند روز گم میشم.

می رم یه جا تا خودمو پیدا کنم.بعدش وکیل میگیرم ،بی سر و صدا جدا میشم و بقیه زندگیمو ادامه میدم.

کسی که به من خیانت کنه،لیاقتمو نداره .

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
خدا نکنه هیچ وقت تو عمرت تو همچین موقعیتی قرار بگیری ولی خیلی باید دل و جرئت داشته باشی پشتوانه مالی ...

نمی دونم اما حتی تصورشم برام غیر ممکنه که بخوام تحمل کنم همچین آدمی رو

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
واقعاااا؟؟؟؟؟؟

بعله اکثر مردا ذاتشون مثه همه از هم بدترن اونایی هم که زناشون میگن خوبن هنوز دست مرداشون رو نشده اونا یا مردا خیلی زرنگن یا خانماشون ساده هستن در کل ۹۰ درصد مردا زیر آبی میرن.همه شناگر ماهرن مگه آب نباشه.ولی کسایی که تو موقعیتش قرار میگیرن چکاری از دست یه زن با دوتا بچه بر میاد جز اینکه شوهرو از قلبش پرت کنه و فک کنه وجود نداره

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

جدا میشم.. اگه طلاقم نده میگم باشه نده منم جلوچشمت بهت خیانت میکنم بدون اینکه مدرکی دستت بدم...  تا مجبور شی طلاقم بدی...

البته شوهرم عمرا اینکارو کنه چون هم واقعا عاشقمه نه لفظی،عملی...و اینکه بیشترین دلیلش اینه که ترس ازدست دادنمو داره چون به خودم اول از همه ارزش میدم تو زندگی

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
فهمیدم ولی..............ب.....خ...شیدم  نه نبخشیدم...هنوز ته دلم غوغاست.نمیتونم ممممممببخشمش

دقيقا مث من ميگم بخشيدم اما از درون داغونم هر وقت به يادم ميوفته حالم بد ميشه