بعله اکثر مردا ذاتشون مثه همه از هم بدترن اونایی هم که زناشون میگن خوبن هنوز دست مرداشون رو نشده اونا یا مردا خیلی زرنگن یا خانماشون ساده هستن در کل ۹۰ درصد مردا زیر آبی میرن.همه شناگر ماهرن مگه آب نباشه.ولی کسایی که تو موقعیتش قرار میگیرن چکاری از دست یه زن با دوتا بچه بر میاد جز اینکه شوهرو از قلبش پرت کنه و فک کنه وجود نداره
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
نامحسوس چک اش کردم خبری نبوده،اگر بفهمم پدر خودشو طرفو درمیارم از زندگیشم نمیرم می مونم اتفاقا،البته ب شرایطم هست اگر بچه داشته باشم هیچ وقت نمیرم ب خاطر بچم..
جدا میشم.. اگه طلاقم نده میگم باشه نده منم جلوچشمت بهت خیانت میکنم بدون اینکه مدرکی دستت بدم... تا مجبور شی طلاقم بدی...
البته شوهرم عمرا اینکارو کنه چون هم واقعا عاشقمه نه لفظی،عملی...و اینکه بیشترین دلیلش اینه که ترس ازدست دادنمو داره چون به خودم اول از همه ارزش میدم تو زندگی
و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖