2777
2789
عنوان

ای یو ای

161 بازدید | 22 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم و شوهرم هیچ مشکلی نداره تقریباپنج ساله ک جلوگیری ندارم تیر ماه پیش دکترافلاطونیان لاپارا شدم و سه دوره دارو دادو گفت اگ نتیجه نداد بیا خلاصه دیروز رفتم گفتن باید ای یو ای کنم و دارو داد و گفت روز دوازدهمت اینجا باش 

ازشما دوستان کسی بوده ک ای یو ای کرده و نتیجه گرفته باشه و اینکه چجوری ای یو ای میکنن؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تنبلی تخمدان داشتم شوهرم هیچ مشکلی نداشت بیست کیلو البته لاغر کردم که کیست درست کردم و بعد رفع کیست به خوایت خودم ای یو ا انجام دادم و خدا روشکر همون ماه باردار شدم

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
منم هشتاد کیلوام

گلم لاغر بشی تخمدونات فعال میشن و اصلا نیازی به  ای یو ا نیست.

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
من تنبلی تخمدان داشتم شوهرم هیچ مشکلی نداشت بیست کیلو البته لاغر کردم که کیست درست کردم و بعد رفع کی ...

چه خوب 

من دفعه دومه آی یو آی میکنم پس فردا نتیجه ش مشخص میشه 

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻
چه خوب  من دفعه دومه آی یو آی میکنم پس فردا نتیجه ش مشخص میشه

انشالله که بارداری عزیزم.😘😘😘😘😘

چجوری بیست کیلو کم کردی

با باشگاه و ورزش و رژیم 

انشالله که بارداری عزیزم.😘😘😘😘😘

مرسی عزیزم ان شاالله 

شما علایم خاصی دعشتی؟ زوز چند بی بی چک زدی

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻