2777
2789
عنوان

ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 22 پست

عزیزم منم شرایط شما رو دارم. 3ماه پیش لاپارا شدم پیش دکتر افلاطونیان. داروهام تموم شد و نتیجه نگرفتم. شوهرم مشکل نداره هنوز پیشش نرفتم دیگه. میشه بگی چ داروهایی بهت داد؟

خدایا شکرت بعد از 3سال و نیم دلمو شاد کردی روزی همه منتظرا الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ان شاالله  شما علایم خاصی دعشتی؟ زوز چند بی بی چک زدی

من والا خیلی خیلی دلم و تخمدونام درد میکرد ولی همش میگفتم میخام پریود بشم بعدشم عروسی دختر عموم بود تا دلت بخواد رقصیدم و خلاصه هیجده روز بعد بی بی زدم مثبت شد.

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
من والا خیلی خیلی دلم و تخمدونام درد میکرد ولی همش میگفتم میخام پریود بشم بعدشم عروسی دختر عموم بود ...

اوه چه تحملی داشتی تا ۱۸ روز

منم حالتها پریودی دارم خیلی نگرانم روز ۱۲ آی یو آی

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻
اوه چه تحملی داشتی تا ۱۸ روز منم حالتها پریودی دارم خیلی نگرانم روز ۱۲ آی یو آی

من کلا تعجب کرده بودم چرا پریود نمیشم برا همین تست و بعدشم ازمایش دادم.😁انشاالله بارداری.هر چی میل و صلاح خدا باشه همون میشه

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
من کلا تعجب کرده بودم چرا پریود نمیشم برا همین تست و بعدشم ازمایش دادم.😁انشاالله بارداری.هر چی میل ...

چه خوب حسابی سوپرایز شدی😍

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻
چه خوب حسابی سوپرایز شدی😍

بله  واقعا.انشالله همه منتظرا به حاجت دلشون برسن.