2777
2789
عنوان

ای یو ای

161 بازدید | 22 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم و شوهرم هیچ مشکلی نداره تقریباپنج ساله ک جلوگیری ندارم تیر ماه پیش دکترافلاطونیان لاپارا شدم و سه دوره دارو دادو گفت اگ نتیجه نداد بیا خلاصه دیروز رفتم گفتن باید ای یو ای کنم و دارو داد و گفت روز دوازدهمت اینجا باش 

ازشما دوستان کسی بوده ک ای یو ای کرده و نتیجه گرفته باشه و اینکه چجوری ای یو ای میکنن؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی تخمدان داشتم شوهرم هیچ مشکلی نداشت بیست کیلو البته لاغر کردم که کیست درست کردم و بعد رفع کیست به خوایت خودم ای یو ا انجام دادم و خدا روشکر همون ماه باردار شدم

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
منم هشتاد کیلوام

گلم لاغر بشی تخمدونات فعال میشن و اصلا نیازی به  ای یو ا نیست.

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
من تنبلی تخمدان داشتم شوهرم هیچ مشکلی نداشت بیست کیلو البته لاغر کردم که کیست درست کردم و بعد رفع کی ...

چه خوب 

من دفعه دومه آی یو آی میکنم پس فردا نتیجه ش مشخص میشه 

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻
چه خوب  من دفعه دومه آی یو آی میکنم پس فردا نتیجه ش مشخص میشه

انشالله که بارداری عزیزم.😘😘😘😘😘

چجوری بیست کیلو کم کردی

با باشگاه و ورزش و رژیم 

انشالله که بارداری عزیزم.😘😘😘😘😘

مرسی عزیزم ان شاالله 

شما علایم خاصی دعشتی؟ زوز چند بی بی چک زدی

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻