2777
2789

عجب دوره و زمونه ای شده

دختر یکی از اشناهامون ک خیلی وضع مالی بدی دارن با خاهرش دوستی چندین و چند ساله داریم الان هم چند وقته با خودش هم خیلی صمیمی هستم تو فامیل کسی چیزی حسابشون نمیکنه چون هم وضع مالیشون خرابه هم خانوادش یه جورایی تو کار خلافن 

ولی چون فامیل بودیم من برام مهم نبود بی پولی و شرایط خانوادگیش حالا الان چند وقتی هس عقد کرده با خاهرم رابطه خوبی داره قراره واسط بشه برا ازدواج همکار شوهرش و خاهر من 

عیب بزرگی ک داره همین خانوم خیلی بیشعوره همین امروز با خاهرم حرف میزد منو مثال میزد و میگفت حالا این بدبخت ک هیچی نداره از لحاظ پولی میگفت ولی من وضع مالیم خوبه اما اون شوهر مهندس و پولدارش رو با شوهر من مقایسه میکرد  اعصابم یه لحظه ریخت بهم ولی هیچی نگفتم ....گفتم حالا مهمونمونه زشته چیزی بگم از رو نمیرفت به خاهرم همش میگفت این خاهرت از عهده زندگی برنمیاد  بلد نیست با خانواده شور چطوری رفتار کنه منم ال و بلم .....خیلی ناراحت شدم اخرش خاهرم منو بوسید گفت ابجی من خیلی هم خوبه 

انقد ناراحت شدم شما جای باشید با این ادم  چقد رفت امد میکنید ؟؟؟قطع ارتباط میکنید؟؟

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم قطع رابطه میکردم ولی تقاضا میکنم از شما ک  ادم ها رو از روی پول نسنجید حالا چون وعض مالیش بده نباید ادم حساب بشه !!!  ولی رفتارش زنندست

و خدایی ک ب شدت کافیست
یدونه میزنم بهش پرتش میکنم بیرون عقده ای حسود بابا اینا کی ان باهاشون رفت و امد دارین؟

یکی نیس بهش بگه تا همین چند وقت شوهر نکرده بود ک اصن وضع زندگیشون با من قابل مقایسه نبود اما یک بار هم چیزی نگفتم 

این دیگه نوبرشه

من بودم قطع رابطه میکردم ولی تقاضا میکنم از شما ک  ادم ها رو از روی پول نسنجید حالا چون وعض مال ...

عزیزم من خودم ک رابطه خوبی باهاش داشتم و اصلا وضع مالیش برام مهم نبود ولی دیدگاه بقیه رو گفتم 

اره.من خودم قطع ارتباط کردم.یکی از اشناهاکل زنوگیش دربه دربود تاازدواج موفقی کرد وپولدارشد اونوقت فخر میفروخت به یکی از فامیلا که شوهرت برات لباس نمیخره وکمدت خالیه.اره راست میگفت ودل فامیلمون بدجورشکست.چون درزمان مجردی هرچی داشت به این بنده خدامیداد.

اول یه تیپا میزنم بهش، بعد قطع رابطه میکنم تازه به دوران رسیده     

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بابا خیلی معذرت میخوام ولی این رسما شستت انداختت رو بند دوتا گیره هم زد بهت😅 خب چرا جوابشو ندادی عا ...

مهمان بود