2777
2789
عنوان

شما بودین با همچین ادمی رفت و امد میکردید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره.من خودم قطع ارتباط کردم.یکی از اشناهاکل زنوگیش دربه دربود تاازدواج موفقی کرد وپولدارشد اونوقت فخ ...

میزدی تو سرش اونروزاشو..اونوقت لال میشد

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
حالا نمیدونم چرا به بقیه فخرفروشی نمیکنند یکراست میرن سراع ادمهایی که باهاشون خوبن

امروز از حرافاش فهمیدم حتی دختر خاله ها و دختر دایی هاش هم بهش تبریک نگفته بودن 

اصن کسی باهاش گرم نمیگیره ک بخاد بهش فخر بفروشه 

ولی جدی حق من این نبود بعد این همه محبت

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
اینجوری تو روت گفته شما هیچی نگفتی :)) نه قطع ارتباط نکن اول یبار تو جمع قشنگ اصالت خانواده اش بیا ...

انقد شخصیتم جلو خاهرم خورد شد ک اصن موندم چی بگم 

خیییلی به برخورد در حدی ک متنفرم ازش 

چقد من ساده ام 

چقد بهش خوبی کردم 

واقعا کسی ک انسان باشه تو این دنیا پیدا نمیشه 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
حالا نمیدونم چرا به بقیه فخرفروشی نمیکنند یکراست میرن سراع ادمهایی که باهاشون خوبن

احتمالا چون همیشه به زندگی اون آدمها حسودیشون میشده و حس کمبود داشتن حالا میخوان جبران کنن

از علاین تازه به دوران رسیدگیه

انقد شخصیتم جلو خاهرم خورد شد ک اصن موندم چی بگم  خیییلی به برخورد در حدی ک متنفرم ازش  ...

به نظر من که شما ساده نیستی فقط با شخصیتی

البته حال الانتو میفهمم و بهتم حق میدم آدم جدا دلش میشکنه و حس میکنه کاش تلافی میکرد تا دلش خنک شه ولی بعد که آروم بشی میبینی کار درستی کردی

خودتو در حد اون کوچیک نکن و جوابشو نده

چه نیازی داری تلافی کنی؟ اونو خدا زده 

از کمبود و حسادت احیانا میخواست کوچیکت کنه ... همین که شناختیش کافیه ... بی سرو صدا بزارش کنار ... دنیا همین یکی دوروز نیست تازه به دوران رسیده ها فقط جوابشون بی محلیه چون تشنه خودنمایین 😀 حتی از بگو مگو لذت میبرن