2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم داشتم ولی عمل نکردم فقط خیلی حواسم بود. تمیز نگش داشتم. و الکل سفید میزدم موقع خوابیدن به پهلو میخوابیدم. یه کرم هم میزدم که اسمش یادم نیست اکتیول یا نمیدونم. و یه پماد سیاه رنگ. یه داروی گیاهی هم استفاده کردم. یعنی پودرش کردم و روی اون قسمت میزاشتم و روشو میپوشوندم. الان خیلی بهتر شده. منم از عمل میترسیدم

منم داشتم ولی عمل نکردم فقط خیلی حواسم بود. تمیز نگش داشتم. و الکل سفید میزدم موقع خوابیدن به پهلو م ...

اخه میگن راه درمانی جز جراحی ندارع.پماد ایکتیول فقط روشو باز میکنه ولی از ریشه در نمیاره.اخه یکی از اشناهامون اهمیت نداد و عمل نکرد اخرش اندازه ی مشت شده بود

اولین بار که دکتر رفتم برام پماد و صابون و کپسول نوشت و یه پودر بنفش رنگ که گفت در تشت آب حل کن و بشین تو تشت. خوب شدم ولی یه مدت بعدش اصلا رعایت نکردم که دوباره برگشت و خیلی دردناک بود. دیگه از اون موقع خیلی حواسم هست که باز برنگرده

من دفعه اوا بسته بود بخيه كرد برام ولي بعد از چندوقت دوباره برگشت اين سري  كلا تخليه كرد دكترم و اينكه دوماه مونده بود ب عروسيم😢😢😢😢عمل كردم يكي اد بدترين درداي دنياست نميخام بترسونمت ولي امادگيشو داشته باش واقعا درد بديه

من دفعه اوا بسته بود بخيه كرد برام ولي بعد از چندوقت دوباره برگشت اين سري  كلا تخليه كرد دكترم ...

من امادگیشو دارم فقط دودلم چون نزدیک عیده و باید تو خونه تکونی ب مامانم کمک کنم نمیدونم عمل کنم یا ن.ینی عملش باز باشه بهتره؟یا بخیه؟

من این کیست رو داشتم که باردار شدم همش میترسیدم نکنه فشار باعث بشه دوباره عود کنه ولی خداروشکر خوب ب ...

منم ی ۳ ماهی خوب بودم ازش خبری نبود ولی چندروزه دوباره سر و کله اش پیدا شده