2821
2789
من دفعه اوا بسته بود بخيه كرد برام ولي بعد از چندوقت دوباره برگشت اين سري  كلا تخليه كرد دكترم ...

منم چون شنیدم خیلی دردناکه سعی کردم خودم مواظب باشم کارم به عمل نکشه. چون همون بار اول که دکتر رفتم گفت من عملت نمیکنم چون سخته. دارو میدم اگه خوب نشدی دیگه باید عمل کنی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من امادگیشو دارم فقط دودلم چون نزدیک عیده و باید تو خونه تکونی ب مامانم کمک کنم نمیدونم عمل کنم یا ن ...

باز بهتره بخيه وقتي ميخاد جوش بخوره امكان رويش مو و دوباره برگشتنش هست اما باز  ديگه خيالت راحته

موها اون قسمت رو همیشه بگیر. منم چندبار اول با موم گرفتم کم مو شد

اخه میگن خوده موم باعث مبشه مو برگشت کنه ب داخل.من یا پودر میزنم یا ژیلت ولی پودر راحت تره.

اخه میگن خوده موم باعث مبشه مو برگشت کنه ب داخل.من یا پودر میزنم یا ژیلت ولی پودر راحت تره.

حالا تا وقتی که بری برای عمل. مواظب باش به پهلو بخوای. موقع نشستن طوری بشینی که هیچ فشاری روش نباشه. چون درک میکنم خیلی درد داره

وجود این مو در این ناحیه باعث می‌شود که عفونت اتفاق بیفتد و به این صورت این محل دچار چرک و در برخی از مواقع خونابه شود. این بیماری عموما در افراد پر مو و همچنین افرادی که دارای شغل‌هایی که نیاز به نشستن طولانی مدت دارند، دیده می‌شود.

این بیماری در گذشته با نام بیماری جیپ شناخته می‌شده است. رانندگان جیپ‌های ارتش به دلیل نیاز به نشستن‌های طولانی مدت و همچنین بالا و پایین رفتن‌های بسیار باعث سایده شدن این قسمت و مستعد شدن ناحیه بالایی دو کفل برای ایجاد بیماری کیست مویی بوده‌اند. 

با وجود تحقیقات فراوان پزشکان هنوز دلیل مناسبی برای مبتلا شدن یه بیماری کیست مویی وجود ندارد، با این حال موارد زیر به نظر جزو عوامل تاثیرگذار در به وجود آمدن کیست مویی هستند. 

رشد کردن مو و فر خوردن آن داخل پوست، چاقی زیاد فرد، نشستن‌های طولانی مدت، وجود شکاف عمیق در ناحیه بالای باسن، پر مو بودن فرد، وجود سابقه خانوادگی و … می‌تواند از عمده دلایلی باشد که فرد را دچار بیماری کیست مویی می‌کند. 

کیست مویی دارای علامت‌هایی است که فرد در صورت مشاهده این علائم نیاز است که برای درمان به پزشک متخصص کیست مویی مراجعه کند.
تورم

• بیرون آمدن مو از کیست
  • چرکی شدن ناحیه بالای باسن
  • بود بد
  • وجود خونابه
  • تب و لرز شدید
  • عفونت 
  • و…