2777
2789
عنوان

سلام! صبام!

| مشاهده متن کامل بحث + 50227 بازدید | 335 پست
سلام عزیزم ممنون که بهم محبت داری میبینمش هر روز جلوی چشممه و هر روز حسرت داشتنشو میخورم دعا کن ...

اخی 

هر چی که قسمتته 

حتما برات دعا میکنم 

امیدوارم خوشبخت بشی 

💚💜You and me together, nothing is better
سلام عزیزم ممنون که بهم محبت داری میبینمش هر روز جلوی چشممه و هر روز حسرت داشتنشو میخورم دعا کن ...

صبا وقتی پیشش میری یعنی واسه کاری یا بهت چیزی میگه و کاری میخواد و کلا اینکه میبینید همو، تو با یه حالت غمگینی نگاش کن تا متوجه شه. با یه حالت مظلوم و پر از غم... بالاخره باید بفهمه حرف الکی نزدی و از روی هوس نبوده. و اگه دیدی واقعا بازم بی تفاوت و بیخیاله سعی کن هیچوقت واسش له له نزنی و حسرت داشتنشو نداشته باشی و از فکرش بیای بیرون عزیزم...

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام صبا جان  با تاپیکای دروغی که خوندم واقعا دیگه اینجور تاپیکارو اصلل نمیخونم  تاپیک ت ...

من هنوز درگیر اون فریب خورده بدبختم خیلی باورش کرده بودم😐😐😐

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
من هنوز درگیر اون فریب خورده بدبختم خیلی باورش کرده بودم😐😐😐

الان ديگه مطمئنم 

كه يكي مثل فريب خورده و أمثالهم 

سياستهاي خود سايت 

چون اينجا همه از سر فإن و سرگرمي مييان ،و اگه يجور تاپيكارو جذاب و هيجان انگيز و متفاوت نكنن

خوب خانوما هم هر روز برا تاپيكاي مادر خواعرشوهري كه نمييان

سايتم هر وقت ميببن سايت اون ممبر انلاين لازم و ندار

ميشينه اينارو و ميزنه

خوب چطور اكثرا اين تاپيك دروغااا, پر بازديد ميشن ؟؟؟

يا ٨٠ درصد پربازديداي دهن پركن اخرش دروغ بوده ؟؟؟!

همش برا جلب مخاطب و بس 

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

سلام صبا جون

یعنی چند روزه داغونمااااا داغون

خدا بگم این سعیدو چیکار نکنه😂

تجربه شخصی خودمو بهت بگم که وقتی شوهرم منو دید فوری  فکر ازدواج به سرش زده بود و به چند نفر هم گفته بود ولی جرات نداشت بیاد بکه و مردد مونده بود ک چیکار کنه چون فکر میکرد من قبول نمیکنم و ممکنه خانواده م هم بکشنش😂

خلاصه یسال گذشت و همچنان میدیدم که داغونه و جرات ابراز نداره

منم دوسش داشتم نتونستم دیگه جلوی خودمو بگیرم یبار که باهاش رودر رو شدم برخلاف همیشه ک سرسنگین بودم باهاش سربلند کردم و به روش لبخند زدم و رفتم گرفتی چی شد؟یعنی نخو دادم😂 

هیچی دیگه همونم سد ک شوهرم هشت بار اومد خواستگاری تا از خانواده م بله رو گرفت و تامام😄

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
سلام صبا جون یعنی چند روزه داغونمااااا داغون خدا بگم این سعیدو چیکار نکنه😂 تجربه شخصی خودمو بهت ...

سلام عزیزم ممنون که تجربه خودتو بهم گفتی

خیلی خوشحالم برات

همبشه شاد و خوشبخت زندگی کنی

برای منم دعا کن

سلام عزیزم ممنون که تجربه خودتو بهم گفتی خیلی خوشحالم برات همبشه شاد و خوشبخت زندگی کنی برای منم ...

عزیز دلم به خدا همش جاو چشمامی خیلی از ته دل برات دعا کردم و میکنم الهی عاقبت هردوتون خیر بشه😍😘

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢