2777
2789
عنوان

سلام! صبام!

| مشاهده متن کامل بحث + 50227 بازدید | 335 پست

خودم هزارتا فکر وخیال ومشکل دارم

نمیدونم چرا اینقدر پیگیر این قضیه شدم

که اگه راست باشه جالب  واگرنباشه یه داستان شیرینه که دوسدارم اخرشو بدونم کلا ذات ادم اینطوریه قصه وداستان دوسداره

منم سن تو بودم یکی رو میخاستم هیچوقتم بهش نگفتم

خداروشکر نشد اگه میشد بزرگترین اشتباه زندگیموکرده بود

خدایکی بهترشو بهم داد

الان نگای طرف مکنم حالم بهم میخوره حیف دوسال گریه وفکرش ,بقیه  شوبسپار بخدا  توتلاشتو کردی

صبا وقتی پیشش میری یعنی واسه کاری یا بهت چیزی میگه و کاری میخواد و کلا اینکه میبینید همو، تو با یه ح ...

صبا جان اینو ولش کن

راستش پسر داییت الان ذهنش درگیره 

واسه همین نمیتونه تصمیم بگیره

خیلی شرایط سختی براش پیش اومده 

باید منتظر بود تا ببینی چه تصمیمی میگیره و چیکار میکنه 

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه دروغ بود؟؟

آره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
من هنوز درگیر اون فریب خورده بدبختم خیلی باورش کرده بودم😐😐😐

من اونو زیاد باور نکردم 

یکی دوبارم خیلی تند حرف زدم باهاش همش میگفت خانوادم باید روشن فک کنن من باید ترمیم کنم 

من درگیر کاربر ماهی بودم که دروغ میگفت شوهرم منو کتک زد بعد اشتباهی با یه کاربری دیگه اومد تو تاپیک واربرا مچشو گرفتن میگفت اینکارو کردم قدر زندگیتونو بدونین باید ازم تشکر کنی😑😏

بعد اون واقعا اون ادم سابق نشدم 

💚💜You and me together, nothing is better

صبا جون... منم چن سال عاشق پسرداییم بودم... هنوز شونزده سالم نبود. ولی دیوونه وار دوسش داشتم...  خیلی هم همدیگه رو نمیدیدیم. ولی همون یه سلام خشک و خالی اونم ماهی یا سالی... قلبمو زیرورو میکرد...  قشنگ حستو درک میکنم. انشاءالله اگه اگه اگه قسمت همین به زودی بهم دیگه برسین. 

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
داستان نیست که باید اتفاق بیوفته تا بیچاره بگه

سرکاریم بابا

میتونه بباد بگه هنوز هیچی

درضمن خودمونو بزاریم جای اسی هی ی چیزی هست ک دلمون میخاد از حرف دل سعید باخبر بشیم حتما ی حرکت میزنیم.ولی اینکه چند روزه هیییییببچ اتفاق هرچند ی برخورد کوچیک هم نشده اصلا قابل باور نیست