2777
2789
عنوان

سلام! صبام!

| مشاهده متن کامل بحث + 50227 بازدید | 335 پست

صبا جون یه سوال، میگم تو این سالهایی که بهش علاقه مند شدی خب پیش میومد بهش دست بدی یا روبوسی کنی دیگه، سختت نبود؟ آخه خیلی سخته که مجبور باشی علاقه و حست رو سرکوب کنی

خوب بهش گفتی فکر کن اونم خواستگاریو کنسل کرده داره فکر میکنه مطمئنا به این زودیا خبری نمیشه دوستم ...

باهاتون موافقم دوست عزیز

خودتون رو بذارین جای پدر مادر صبا، سعید میاد به عمه ش میگه برام برو خواستگاری، بعد یه دفعه یه شب نمیاد خونه ، بعد فرداشب که میاد بی حوصله است و میگه خواستگاری رو به هم بزنید، اونوقت اگه شب بعد بیاد بگه من صبا رو میخوام چیکار می کنید شما؟ به عقلش شک نمی کنید؟ 

اون خودش می دونه که باید کمی صبر کنه ، عادی رفتار کنه و بذاره زمان بگذره و بعد صبا رو خواستگاری کنه. 

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رفتار و نگاش چطوره؟ اه اعصاب واسم نذاشت بخدا.شیطونه میگه هممون جمع شیم بیایم خدمتش برسیم.بابا خوب یه ...

واااا، چرا حرف این شیطونه را گوش میدی

حرف اون یکی شیطونه را گوش کن که میگه جمع شیم خواهری کنیم اینجا واسه سعید و بریم براش خواستگاری صبا

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

ولی خداییش خیلی گناه داره سعید، چقدر الان تنهاست. 

با کی میتونه مشورت کنه؟ عمه اش؟ شوهر عمه اش؟ با خواهراش که دختر عمه هاشن؟ با داداشش که پسر عمه شه؟ با همکارش و دوستش توی مغازه ش که دوباره پسر عمه شه؟ به کی بگه خداییش😢😢😢

صبا رو بخواد بعنوان همسر یا نخواد، به کدوم یک از بندگان خدا میتونه بگه پا برام پیش بذارین و کمکم کنید.  

بالاخره پدر و مادر صبا که سعید و آوردن پیششون زندگی کنه حتما به این فکر کردن که اینا دختر و پسرن ممکنه علاقه ای پیش بیاد 

بالاخره اتفاق خیلی عجیب و غریبی نیست 

حتما اون موقع به این چیزا هم فکر کردن 

من فکر نمیکنم عکس العمل شدیدی نشون بدن 

عزیزززم صبا جان تاپیکهات رو خوندم از روی نوشته هات مشخصه که عشق پاکی داری و البته سعید هم مشخصه خیل ...

سلام عزیزم ممنون از راهنمایی و دعای قشنگت

من اینهمه سال صبر کردم خدا بهم قدرت بده بازم صبر میکنم

شاد باشی همیشه

رفتار و نگاش چطوره؟ اه اعصاب واسم نذاشت بخدا.شیطونه میگه هممون جمع شیم بیایم خدمتش برسیم.بابا خوب یه ...

تقریبا میتونم بگم با قبل اینکه بگم هیچ فرقی نکرده

یکم کم حرف تر شده ولی نگاهش همونه ک بود

صبا جون یه سوال، میگم تو این سالهایی که بهش علاقه مند شدی خب پیش میومد بهش دست بدی یا روبوسی کنی دیگ ...

خیلی اذیت شدم سر این قضایا،خیلی زیاد،جای توضیحش نیست ولی بدون خیلی با خودم کلنجار میرم

اتفاقی بیفته حتما تاپیک میزنم

سلام صبا جان 

با تاپیکای دروغی که خوندم واقعا دیگه اینجور تاپیکارو اصلل نمیخونم 

تاپیک تورو خوندم ولی بارم نتونستم خودمو قانع کنم نظر بدم

الان میگم :برات دعا میکنم که همه چی هر جور که برات خوبه پیش بره 

خبرشو بهم بده حتما 

دیدیش؟ 

میبینیش ؟ 

💚💜You and me together, nothing is better
سلام صبا جان  با تاپیکای دروغی که خوندم واقعا دیگه اینجور تاپیکارو اصلل نمیخونم  تاپیک ت ...

سلام عزیزم

ممنون که بهم محبت داری

میبینمش

هر روز جلوی چشممه و هر روز حسرت داشتنشو میخورم

دعا کن برام

ایشالا همیشت دلت شاد باشه