2777
2789
عنوان

سلام! صبام!

| مشاهده متن کامل بحث + 50227 بازدید | 335 پست
صبا بیا مثل این رمان برو توو کار غش و ضعف و حبس کردن خودت توو اتاق ببین نگرانت میشه یا نه😁😅 البته ...

😂😂

فکر خوبیه ولی سعید انقد دل نازکه که اون زودتر از من غش میکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂 فکر خوبیه ولی سعید انقد دل نازکه که اون زودتر از من غش میکنه

خاب غش و ضعف که جواب نمیده

حداقل برو جلوش وایسا یکی محکم بخوابون توو گوشش بگو اینم جواب  تمام سالایی که عاشقت بودمو نفهمیدی.بعدم دستتو جلو دهنت بگیر به گریه و هق هق.اگر خونتون پله هم داره بدو از پله ها بالا وسط راه یه جفت پا برا خودت بگیر بیوفت با یه جیغ بنفش اونم نگران میشه میاد توو آغوش میگیرتت.

معلومه زیاد رمان میخونم،نه؟؟😁😅

😂😂 فکر خوبیه ولی سعید انقد دل نازکه که اون زودتر از من غش میکنه

فعلا که دلش خیلی هم ضخامت داره 

دختر به این خوبی 

کاربرای نی نی سایت به این گلی و همه رو یه ـجا تو بی خبری نگه داشته

خاب غش و ضعف که جواب نمیده حداقل برو جلوش وایسا یکی محکم بخوابون توو گوشش بگو اینم جواب  تمام ...

هی خواهر جون ما ازین شانسا نداریم

همون چاییمونو که میبریمم کلی ذوق میکنیم

ب نظر من داره فکر میکنه ک چکار کنه.میترسه اگه قبولت کنه تو روی پدر مادرت شرمنده بشه.بعد بش بگن بی چشم و رویی کرده تو خونمون.برا همین روال قبل رو پیش گرفته .پیش خودش میگه شاید این فکر از سرت بیوفته .ابروش پیش پدر مادرت نره

عزیزم یه پیشنهاد به دوستی  یاکسی بگوالکی زنگ بزنه خونتون براخواستگاری ازتو باشرایط ویژه پسره که مامانت توخونه تعریف کنه مثلا برای یه هفته دیگه اجازه بگیره قراربذاره شایدسعید به حرف بیاد،،البته اگه به حرف نیادبرات بد میشه ا(1)اینکه اگه سعیدحرف نزنه بایدقرارلغوبشه ازطرف دوستت(2) اگه خودت بگی به مامانت که نیان سعیدفکرمیکنه به خاطراون گفتی نه....بازم نمیدونم ولی مشخص میشه مبخوادچکارکنه

..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..

اگه من جات بودم ترقه مینداختم زیرش

ینی چی ادمو بلاتکلیف نگه داشته😒

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .