2777
2789
عنوان

سلام! صبام!

| مشاهده متن کامل بحث + 50227 بازدید | 335 پست

صبا جان من دو سه روزه درگیر موضوعت هستم.  هی میخواستم بیام پست بزارم ولی پشیمون شدم . اخه خاطراتمو  برام مرور کردی . میخواستم فراموش کنم و از تاپیکت برم بیرون ولی نشد و هی دنبالت کرد تا دوباره تاپیک جدیدتو ببینم.  انگار که تو منی دقیقا همه چیزت عین منه از اسم بگیر تا نسبت و همه چیززز. فقط با این تفاوت که اون پدر و مادرش زنده بودن ولی باهم بزرگ شدیم مثل خواهرو برادر. 

حرف دلمو کاملا غیر مستقیم بهش زدم و رد شنیدم. و دیگه هردو فراموش کردیم.  ماه ها بعداز اون قضایا ازدواج کردم با کسی که عاشقانه بهش دل بستم و از ته دلم دوسش داشتم و به دلم نشست. 

ولی اون تو مراسم جشن و شادی و عروسیم با بغض شرکت کرد. تو فیلم ها یه گوشه نشسته و یه حس ناراحت تو چهرش هست. نمیدونم چرا. نمیدونم ایا حسی داشت یا نه. ولی دیگه گذشت. حالا چندساله  گذشته. من خوشبختم شکر خدا. هنوزم مثل برادردوسش دارم و ازته دلم دعا میکنم اونم مثه من خوشبخت بشه و ازدواج خوبی داشته باشه. 

گاهی هنوزم با سلام کردن نگاهامون بهم گره میخوره. و من سریع سرمو برمیگردونم. اینا رو گفتم که بدونی اگر بهم رسیدین که هزارمرتبه خداروشکر.ولی اگر خدا نخواست اینو بدون که مصلحت و خوشبختیت با ازدواج پیش کسی دیگست.    ولی نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه این حس تا ابد تو قلبت میمونه.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صبا جان من دو سه روزه درگیر موضوعت هستم.  هی میخواستم بیام پست بزارم ولی پشیمون شدم . اخه خاطرا ...

ممنون عزیزم از اینکه محرم دونستی و تعریف کردی زندگیتو برام

برات آرزو میکنم همیشه کنار خونوادت خوشبخت باشی و دلت آروم

خاب غش و ضعف که جواب نمیده حداقل برو جلوش وایسا یکی محکم بخوابون توو گوشش بگو اینم جواب  تمام ...

چه خوب بافتی همه رو😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

عشق

یه غم قشنگه پرطرفداری..

حیفه که تو فقط مردم آزاری..

میای و میری چه بیکاری....

آهای عالیجناب عشق

فرشته عذاب عشق

حریف تو نمیشه

این قلب بی صاحاب عشق

منو دیوونه میخوای

تو اینجوری خوشی عشق