2777
2789
عنوان

سلام! صبام!

| مشاهده متن کامل بحث + 50227 بازدید | 335 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه بچه ها جون خبری نشده که بیام بگم امروز مثلا سعید گف براش چایی بریزم،خب خبر خاصی نیس که بیام بگم ...

خب همین خیلی خاصه😍اگ نمیخاستت خودش چایی میریخت

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
سلام عزیزم،داداشم نیست از تنهایی خل شدم چرت وپرت میگم    

دور از جون عزیزم

چه آجی مهربونی😍

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
خب آره فقط ی چایی بردن بود اخه تشکر کرد و‌همین

پیشاپیش همسری سعیذ طلافروش  تبربک عرض مینمایم😍😍کیلیلی لی لی

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
😂😂😂

صبا فک کنم کل سایتو عاشق سعید و خودت کردی.

تقاضای ریختن چایی و بردن چایی برامون جذاب شده😂😂😂

این عشق نیس پس چیه😀😀😀😀

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
کوفت جدی میگم،،اگ من بودم طرفو نمیخاستم حودم پامیشدم چایی میریختم،،نمیتونست خودش بریزه؟

بابا بی خیال

من همینجوری هوایی هستم

بخوام به این چیزای کوچولو هم فک کنم که متوهم میشم یهو میپرم ماچش میکنم که انقد منو دوست داره😅

سعید همیشه به من میگف چایی بریزم

چون خیلی چایی میخوره معمولا وقتی خسته میسه از چایی ریختن به من میگه بریزم،به مامانم که روش نمیشه بگه بگه خواهرمم بگه آبجیم میگه پاشو خودت بریز

صبا جان پیگیرتم 

تاپیک هات رو خوندم انشالله اگه به صلاحته و خوشبختیت با ازدواج به سعید ختم میشه الهی حتما بهش برسی امیدوارم در اینده نه چندان دور تاپبک خاستگاری رو بزنی😍

در ضمن خیلی عاقلانه عمل کردی که خودتو کلاس ثبت نام کردی وخودتو  مشغول کردی 

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره