نمیدونم چی شداما امشب تازه مثل همونروزا که همه صف کشیدن جلوی ما و نذاشتن باهم باشیم انگار بعد اون همه سال با شنیدن یه اهنگ تموم اون گذشته جلو چشمام صف کشیدن یادته لای همون دفتری که اروم گذاشتی رو میز کدوم اهنگ و برام نوشته بودی؟کی اشکات و پاک میکنه شبا که گریه داری دست رو موهات کی میکشه وقتی من و نداری... شونه کی مرهم هق هقت میشه دوباره از کی بهونه میگیری شبای بی ستاره...وقتی تو نیستی من تنهام تنهای تنها. یادم نرفته روز اخر برام نوشتی وقتی ناراحت شدم به یاد بیارم کسی و که بیشتر از همه دوسم داشت شاید دلیل اینکه تو ناراحتیام یادت می افتم همین جمله باشه...نمیدونم شاید فکرکردن به تو گناه اما چه گناه شیرینی که به جای عذاب وجدان تو لحظات سخت و ناراحتیا بهم ارامش میده تو انقدر خوب و پاکی که خودت از من فرار میکنی نکنه من به گناه بیفتم و تو اشتباه کنی تو انقدر مقدسی که زنی که کنارت رو با یک نگاه بهااوج میبری چقدر میتونه خوشبخت باشه کسی که کنار تو نفس میکشه...
اون از من فرار میکنه دوست نداره من و ببینه هرجامن باشم نیست با اینکه پسرخالم اما بعد ازدواج ند ...
خودتو قوی کن من 15 سال با عشقش زندگی کردم خانوادهامون مانع شدن اون پارسال ازدواج کرد من توی عروسیش رقصیدم توی دلم خون بود داشتم جون میدادم ولی مقاومت کردم الانم برام مهم شادی اونه که شاده .....خدا با دلای شکسته هستش .......اینو میدونم هر چیزی یه حکمتی داره الان که ازش دور شدم 1 ساله میفهمم چقدر ما دور بودیم هنوزم دوسش دارم تا ابد توی قلبمه ولی برا ازدواج دارم شک میکنم ...چون بعضی رفتاراش الان معلوم شده که من دوس ندارم
خودتو قوی کن من 15 سال با عشقش زندگی کردم خانوادهامون مانع شدن اون پارسال ازدواج کرد من توی عروسیش ر ...
اما اون یه مرد واقعی هیچ کس مثل اون نیست تمام مردم حسرت زندگیش و میخورن با زنش مثل یه فرشته برخورد میکنه من در حقش بد کردم من جلوش وانمود میکردم دوسش ندارم تو جمع پسرای فامیل حتی سعی میکردم با توجه به بقیه اذیتش کنم انگار ناراحت شدن و ناز کشیدناش برام شیرین بود موقع ازدواجم سکوت کردم اصلا براش تلاش نکردم هرچی اونککوتاه اومد و جلو اومد من دور شدم حتی بعد خواستگاری مخالفتا من سکوت کردم تا روز اخر که جدا شدیم بهش نگفتم دوسش دارم اونروزم دیر شده بود خیلی دیر
اما اون یه مرد واقعی هیچ کس مثل اون نیست تمام مردم حسرت زندگیش و میخورن با زنش مثل یه فرشته برخورد م ...
منم نگفتم دوسش دارم همیشه وانمود میکردم بدم میاد ازش که کسی نفهمه عاشقشم ....تو متاهلی من مجرد ...من داغون ار از تو هستم ولی تو یکی داری که بغلش کنی برا چند دقیقه هم شده آروم بشی من هیچ کسی جز خدا ندارم ....
منم نگفتم دوسش دارم همیشه وانمود میکردم بدم میاد ازش که کسی نفهمه عاشقشم ....تو متاهلی من مجرد ...من ...
میدونی بدیش مقایسه است. وقتی علاقه اون و با همسرم مقایسه میکنم... اون تحمل اخم منم نداشت اما همسرم اگه ناراحت بشم میگه تو خیبی لوسی. ازت خواهش میکنم تو ازدواجت خیلی دقت کن با کسی ازدواج کن که وقتی ناراحت میشی ناراحت بشه و تحکل نکنه همسر من خیلی خوبه اما همش فکرمیکنه من خیلی لوسم و الکی سرهرچیزی گریه میکنم