2777
2789
عنوان

خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 41 پست
اینا همیشه حق به جانب.مادرشوهرم هم همیشه پشتشونو میگیره به خدا نه مزاحمتی نه غیبتی اصلا کاری باهاشون ...

عزیزم توهم  دعوت داشتی دعوتشون نکن.بعد اگه گلایه کردن بعد اونموقع بهشون بگو ماهم انتظار داشتیم شماهم دعوتمون میکردید .مافقط زیادی بودیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همیشه حق به جانب.مادرشوهرم هم همیشه پشتشونو میگیره به خدا نه مزاحمتی نه غیبتی اصلا کاری باهاشون ...

اینجوری جلوی مهموناشونم بده. بالاخره میپرسن فلانی کو! بهتر بود دعوت میکرد. 

میخوای واسه وعده بعدی همون مهمونا رو دعوت کن بگو والا من که دعوت نبودم خیلیم دلم براتون تنگ بود . وعده بعدی همگی تشریف بیارین طبقه پایین در خدمتتونم (مثلا اگر نهار اونجان واسه شام بیان پیش شما)   بدجنس کی بودم من:)))

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

نه ناراحت نمیشم . 

اتفاقا احتمالا من با جاریام بریم تو یه ساختمون از الان گفتم ناراحتی پیش نیاد

شاید من فازم یه روز این بود این جاری رو بگم اونو نگم یا برعکس . یا اصلا یه روز مادرشوهرم رو بگم دوتا جاریام رو نه . 

ناراحتی نداره عزیزم 

وای راس میگی  مثلا باهات چه پدرکشتگی داره  که دعوتت نکرده  واقعا که

نمیدونم یه جوریه مثلا رودرو خوبه اما پشت سر یه جور دیگه.اون قبلنا که تازه عروس بودم نمیدونسته این دو رو هستش دردل میکردم اینم میرفت صلف همه رو میزاشت کف دست مادر شوهر.شوهرم گفت دیگه باهاش دردل نکن هرچی گفتی مادرم خبر داره منم دیگه قلبم بترکه از غصه پیش هیچ کدومشون دردل نمیکنم

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
نمیدونم یه جوریه مثلا رودرو خوبه اما پشت سر یه جور دیگه.اون قبلنا که تازه عروس بودم نمیدونسته این دو ...

فک کنم فهمیدم شخصیتش چجوریه.منم یه جاری شبیهش دارم.عقد داییم بود.مادربزرگم فقط بزرگارو گفته بود و عروسا و دخترا رو نه.مادرشوهرم دعوت بود ولی چون جاریم دعوت نبود قهر کردن نیومدن.الان پنج ماهه علاوه براینکه قهرن،ضرر هم میزنن.ماهم تو یه ساختمونیم متاسفانه.اونم چند هفته پیش دورهمی داشت.کل فامیلو گفته بود بجز من.فک کن دوواحد تو یه طبقه هستیما.همه همونا بعد دورهمی ازمن میپرسیدن امتحانتو چطور دادی؟منم دقیقا این شکلی میشدم😐

پرسیدم کدوم امتحان.گفتن جاریت میگه فلانی امتحان داشت دعوتشم کرده بودم نیومد.منم به همشون اعلام کردم که امتحان نداشتم و دعوتم نکرده بود منم رفتم خونه عمه جونم

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94

خانما به هیچ وجه همه حرفاتونو به جاریتون نگید.مطمئنا بعدا علیه شما ازتون استفاده میشه.آدم که از فرداش خبر نداره.من با جاریم مثل دوتا خواهر بودیم و همه جیک و پوکمو بهش میگفتم.اینکه ازچی خوشم میاد و چی رو اعصابمه.حالا که سر هیچی باهام قهر کرده تمووووم اون کارایی که میدونست رو اعصابمه انجام میده.و مقصرش خودمم

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94
ای خواهر منم 6سال سوختم جای سوختگیام این درسو بهم داده😂 بی محلی بهترین راهکاره.وقتی توجه نکنیم و ب ...

ممنون از راهنماییهات میخوام رو خودم کار کنم.

ممنونم ازت مهربونمممم😍😍😍

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
خانما به هیچ وجه همه حرفاتونو به جاریتون نگید.مطمئنا بعدا علیه شما ازتون استفاده میشه.آدم که از فردا ...

اره دیگه الان حدود ۴ساله اشتباهمو تکرار نکردم

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن