2777
2789
عنوان

خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 41 پست
هیچ عضوی از اعضای خونواده شوهر ارزش اینکه خودتو ناراحت کنی ندارن گلم.به دررررک که دعوتت نکرده.پاشو د ...

خوش بحالت که اخلاقت اینجوریه کاش منم نسبت به کاراشون بیخیال باشم و کونشون رو بسوزونم😊یه کم راهکار یادمون بده غیر رقص😅😅

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط با دعوت میرفتم. وقتی دعوت نکرده دلیلی نداره بعد شام برین. هر چند لابد دلیلی داشته که دعوت نکرده.

انتظار هم ندارم وقتی تو واحد جدا زندگی میکنم ولی ساختمون مشترکه دائم از احوالاتشون و خریداشون و مهمونیاشون باخبر بشم. دوس ندارم حساسیت پیش بیاد روی هر مسئله ای. صمیمیت زیادی گاهی باعث حسادت میشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

عزیزم  خودتو کوچیک نکن به رو خودتم نیار بعد فکر میکنن مرده کشته غذاشون بودی.درسته قتی تویه ساختمانید انتظارات بیشتر میشه ولی بازم سریع واکنش نشون نده .هیچی هم نگو تا به موقعش بگو.شماهم مهمون داشتی دعوتشون نکن.

چون تو یه ساختمون هستید ناراحت کننده است  .من بودم نمیرفتم اما چیزی هم از ناراحتیم نمیگفتم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

اینا همیشه حق به جانب.مادرشوهرم هم همیشه پشتشونو میگیره به خدا نه مزاحمتی نه غیبتی اصلا کاری باهاشون ندارمولی وقتی میبینی ۳۰نفرودعوت کرده وفقط ما زیادی بودیم حالش گرفته میشه

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
خوش بحالت که اخلاقت اینجوریه کاش منم نسبت به کاراشون بیخیال باشم و کونشون رو بسوزونم😊یه کم راهکار ی ...

ای خواهر منم 6سال سوختم جای سوختگیام این درسو بهم داده😂

بی محلی بهترین راهکاره.وقتی توجه نکنیم و ببینن که به هیچ جامونم نیس شمر بازیاشون کم کم میشینن سر جاشون طول میکشه ولی رد خور نداره.چه روزایی که بخاطر قوم شوهر از عمرم هدر کردم.دلخوری اونارو سر شوهرم خالی کردم و دعوامون شده.بی خیال همشون شو.گفتم که قانون طلایی به ددررررک.حالا هر رخدادی که مربوط به اونا باشه بیفته عکس العمل من همین به درررک هست.آرومم میکنه

قدر زندگیه خودتو بدون.وقتی کینه اونارو داریم انگار خودمون زهر میخوریم تا اونا رو بکشیم.فقط به خودمون آسیب میرسه

درضمن صلوات هم فرستادم برات😙

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94