2777
2789
عنوان

خونه جاری

543 بازدید | 41 پست

اگه شما با دوتا جاری توی یه ساختمون باشید یکیشون مهمونی بده اونیکی جاری دعوت کنه شمارو دعوت نکنه شما ناراحت میشید البته اینم در نظر بگیرید که رابطها خوب بوده ومشکلی پیش نیومده بعد شام شما میرید خونه شون؟؟؟

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن دلیل نداره اون مهمون داره تورم دعوت کنه 

شاید مهموناش دو تفر باشن ولی بخاطر تو باید بیشتر تدارک ببینه 

این مشکلی ک منم دارم 

اون‌روزی‌که‌حرفای‌‌بقیه‌روم‌تاثیر‌نزاره.اون‌روز‌عید‌منه🤨

خیر نمیرم

ناراحت هم میشم

چون گاهی شرایط طوری هست که نمیشه همه رو دعوت کرد ولی دلیل نمیشه به شما اطلاع ندن 

میتونست به شما بگه اون یکی جاری رو دعوت کردم ولی بنا به فلان دلیل منطقی خانواده دیگه ای رو نمیخوام دعوت کنم 

البته روابطم رو قطع نمیکردم فقط برای وعده های غذا خونش نمی موندم

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

اره خب شاید شرایطشو نداشته یا تصمیم گرفته سری بعد تورو دعوت کنه اونو دعوت نکنه گقته حدا جدا دعوتشون کنم بعد شام میرم یکمی میشینم باهاشون بعد میگم نمیخواستم مزاحم بشم یا ب اسرار شوهرم یا به اسرار بچم اومدم😐 دیگ نمیدونم خوب گفتم یا بد

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم