2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هنو نخریدم 😢راه رفتن زیاد خیلی سخته برام کمر درد و دل درد شدید میگیرم نمیدونم چیکار  کنم

ای جان کاش زودتر اقدام میکردی باز الانم بهتر از چندروز دیگه لس هرروز برو سراغ یه چیزی

اخی عکسشو نداری؟منم میخوام پارچه بخرم خودم بدوزم بلکه اینطوری چندروز سرگرم باشم

بصب بزارم

اینا کوسناش خیلی قشنگن😍

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
من پسفردا میرم توشیش ماه هنوزنخریدم😁

عزیزم چندهفتگی میرن تو۶ماه

من یکم گیجم تو این موارد😀

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
بصب بزارم اینا کوسناش خیلی قشنگن😍

😍😍😍😍چ نازن مبارکه ب خوشی استفاده کنین

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
خوب کم کم شروع کن دیگه بچه به دنیا اومد که    

😂😂😂😂😂 حال ندارم😄😄

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
وااااي الان انقدر گرون شده كه نگو همه چي من ميترسم باردار شم اصلا

خدا روزی رسونه 

کار شوهر من که تق و لقه از آبان فقط ۴۰ روز حقوق گرفته ولی ما هنوز زنده ایم و نفس میکشیم تازه شم میخوایم بریم سیسمونی هم بگیریم .مستاجر هم هستیم .

توکل کن به خدا.

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ