2777
2789
ای وای چرا  دلیل متوقف شدن رشدش چی بود

دلیلش مشخص نشد

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخی ایشالا اینبار نی نی به سلامتی به دنیا میاد خیالت راحت

انشالله مرسی عزیزم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
  پس بزن بریم

😁😁😁😃آرررره بابا الان راحت میتونی بچرخی و لذت ببری و انتخاب کنی . چون جنسیت معلوم نیس. رنگرای سفید بخرررر. ابی و صورتی دیگه دمده شدههههه.. 🤗من وقتی ک باردار نبوودم میرفتم خرید کفش میخریدم😂

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

مامان من میگه قبل ماه  هفت باید رفت خرید و اتاق رو چید  اومد و هفت ماهگی زایمان کردی اونوقت کی میخوای بری خرید    این نظر عزیزدلم مامانمه

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
مامان من میگه قبل ماه  هفت باید رفت خرید و اتاق رو چید  اومد و هفت ماهگی زایمان کردی اونوق ...

افرین تازه وقتی اتاقشو بچینی سرتم گرمه ذوقم داری منم میگم زودتر جداقل ادم خورده ریزارو بخره

افرین منم نظرم اینه کم کم بخریم لذت ببریم

اره یه روز برو لباساشو بخر ما برا لباس یه هفته گشتیم هرروز یه چن تیکه میخریدیم ولی اسباب بازیاشو همه رو از یه مغازه یه روزه خریدیم تشک لحافشم مامانم درست کرد پارچشو دادیم خیاط دوخت انقد خوشگل شدن😍😍😍

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
مال من معلومه دختره هفته ۱۹ هستم

ای جون مبارکت باشه خیلیییی هم خوب برو تو کارش🤗🤗🤗🤗🌹

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
اره یه روز برو لباساشو بخر ما برا لباس یه هفته گشتیم هرروز یه چن تیکه میخریدیم ولی اسباب بازیاشو همه ...

اخی عکسشو نداری؟منم میخوام پارچه بخرم خودم بدوزم بلکه اینطوری چندروز سرگرم باشم

من پسفردا میرم توشیش ماه هنوزنخریدم😁

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی