2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره یه دخمل یه پسر  دوقلو تا دلت بخواد توی طایفمون داریم

سخته و بارداري سختيه اما من دوست دارم و هيچ كس هم نداريم دوقلو فقط زن عمومه كه به من نميرسه چون از مادر ميرسه اين ژن بيشتر

ای جان چقدر بامزه ان ولی دیگه در این حد بلد نیستم اینارو باید خرید

من دوسشون دارم ولی چرخ خیاطی ندارم.

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ
سخته و بارداري سختيه اما من دوست دارم و هيچ كس هم نداريم دوقلو فقط زن عمومه كه به من نميرسه چون از م ...

شنیدم برگ سنجد بخوری قبل حاملگی دو قولو میشه

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ
واقعا؟!؟! ولي نميخورم طفلي مامانمينا سختشونه واسه سيسموني

آره سیسمونی واقعا سخته دوتا خرید من یکیش تخت و کمدش خودمون میخریم اگر دستم بیتر باز بود کل سیسمونی یکیش خودمون قبول دار میشدیم حیف که دستمون خالیه

مامان دوقلوها هستم😍😍
آره سیسمونی واقعا سخته دوتا خرید من یکیش تخت و کمدش خودمون میخریم اگر دستم بیتر باز بود کل سیسمونی ی ...

اگه مامانتينا دستشون بازه كه ناراحت نباش بعدا جبران كن البته كار پدر و مادر هيچ وقت جبران نميشه

من مامانم همش خودش دنبال چيزاي شيك و قشنگه  و بهش ميگم شوهرم گفته هر وقت بچه دارشديم خودمون ميخريم ناراحت ميشه  اخه من تك فرزندم و مامانمينا خودشون جوونن  و توي بازار و مد 

منم فقط دعا ميكنم حداقل خدا كمكشون كنه زودتر خونه بخرن اونم با اين قيمتا مگه ميشه؟!؟

راست میگی؟؟؟ با اون شکم میشه؟الان که وسطاشیم راحتتر نیست برامون؟

وای الان برو از ماه هفت سنگین میشی من نمیتونم تکون بخورم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
عه منم فردا میرم توشیش ماه یعنی؟وای چ زود گذشت 😍

عزیزم ان شاءالله😍😍

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی